Hur att värma ett drivhus

Även om ett växthus, eller växthus, syftar till att släppa in och behålla den värme som produceras dagligen av solen, under de kalla vintermånaderna i många områden i USA, denna värme kan inte vara tillräckligt för att förhindra frost bildas på dina växter. Men, du kan hålla dina växter varma och blomstrande under kalla månaderna genom att värma växthus som behövs. Flera metoder för uppvärmning fungera väl för att upprätthålla en konstant temperatur i ett drivhus.

Instruktioner

•Fyll 5-gallon hinkar till 1 till 2 inches från toppen med vatten. Placera varje hink i ett område med växthus som tar emot direkt solljus under dagen men där det brukar vara i vägen för normala aktiviteter, såsom daglig vattning. Som glas i växthus, vattnet lockar och lagrar värme, vilket hjälper till att hålla växthus varmare på kvällen när solen har gått ner.

•Paint den norr väggen av drivhus viten om du bor i en region som tar emot lite vinter solljus, som mycket av norra USA. Enligt centrum för alternativ teknik är vita väggar effektiva i speglar och distribuera solens värme runt växthus, skapa mer dagtid värme.

•Paint den norr väggen av drivhus svart om du bor i en region med massor av daglig solljus även på vintern, som södra USA. Enligt centrum för alternativ teknik är svarta väggar effektiva i absorberande dagtid värme och långsamt släppa den under de svalare nätterna.

•Insulate växthus från insidan. Linje interiören i växthus med transparent bubbelplast, som låter ljuset i men hindrar värmen från att fly snabbt, och säkra wrap med tejp.

•Insulate växthus från utsidan. Plantera en barriär av buskar runt utsidan av växthus, tillräckligt långt från strukturen att solen fortfarande slå drivhus väggar, för att minska mängden vind fet av växthus.

•Placera standard utrymme värmare runt växthus och köra dem på natten. Överväg att använda digitala rymden värmare som kan ställas in att hålla temperaturen under 80 grader hela tiden. University of Florida rekommenderar att placera fans runt ett drivhus samt att fördela värmen från rymden värmare.