Hur att utrusta ett badrum med badprodukter

Lagerhålla en hela huset med dagliga leveranser är ofta ett sanslöst dyrt. Badrummet har en hel del essentials på egen hand. För att utrusta en ny badrum handlar om att veta vad du verkligen behöver att börja rätt. Tror som familjemedlemmar kommer att använda badrummet för att få en bra start.

Instruktioner

•Think för varje funktion det är i ett badrum du har ben för din inköpslista. Göra en rubrik för varje följande: dusch och badkar, ansikte, Hand och Nail Care, hårvård, mäns produkter, damer produkter, munhygien och leveranser. Detta bör omfatta vad som helst som går in i ett badrum.

•Lista dusch och bad behoven för alla i hushållet. Du behöver deodorant tvål, en återfuktande tvål, bubbelbad, dusch gel, rakkräm och disponibel rakhyvlar. Du kan också lägga till en back pensel, bad svamp, puff scrubber, pimpsten och nagel borste. Du ska inte behöva fylla på med något av dessa objekt om du vill köpa extra tvål som är billigare i bulk.

•Think om de hår vård artiklar som du använder hela tiden. Schampo, kräm skölj eller balsam, gel, mousse och detanglers är ganska standard biljettpris. Lägga till en kam och borste, en fön, bör locktång och varma rullarna slutföra detta område.

•Lista objekt som faller under ansikte, Hand och Nail Care. Objekt kan innehålla särskilda rengöringsmedel och behandlingar som ansikte tvätt, toner, fuktighetskräm, akne behandlingar och grundläggande makeup. Du kanske även pincett, en rakapparat och/eller mustasch och skägg trimmer. Också du filar för naglar, nagellack, nagelband pinnar och nagel clippers.

•Think om särskilda mannen med denna badrum. Han behöver sin favorit Köln, aftershave, mäns deodorant och rakkräm eller gel. Ett skägg eller mustasch trimmer, mäns hårprodukter och rakapparat kan också vara viktiga essentials.

•Lista parfym, Köln, body lotion och doftande pulver under damer behöver. Många kvinnor föredrar damer deodoranter och rakning gel eller krämer stället för generiska.

•Skriv ned tandborstar och tandkräm under munhygien. Andra behov i denna kategori skulle omfatta munvatten, tandtråd, en vatten plocka apparat, whitening strips och tandkräm för känsliga tänder.

•Lista pappersprodukter inklusive toalettpapper, ansikts vävnader och mensskydd produkter under leveranser. Du behöver också sådant som bomull svabb, kuddar och bollar och kanske doftljus. Glöm inte en toalettborste och rengöringsmedel, glasrengöringsmedel och badrum antibakteriella spray eller våtservetter. En halkfri badrumsmattan badkar, badkar mattor, ett duschdraperi och handdukar avrundas ut nästan allt som förmodligen någonsin skulle behövas i ett badrum. Finns Nhow artikeln "Hur att utrusta ett medicinskåp." Webbadressen är listade nedan.