Hur att utforma utomhus skjul

Inramning väggarna i en utomhus skjul är ungefär som inramning innerväggar, och kräver många av de samma tekniker och material. De främre och bakre väggarna i en lagring skjul är oftast längre än två sidoväggar. Den främre väggen innehåller vanligtvis en dörröppning medan den andra är tom. Besluta om måtten på din utomhus lagring skjul baserat på tillgänglig byggnad området, de artiklar som du planerar att lagra och kostnaden för material att bygga den. När du har en idé vad du försöker skapa, allt du behöver är en plan och en liten ansträngning.

Instruktioner

•Frame din bak skjul vägg. Använd din cirkelsåg för att skära två 2-av-4-tums dubbar till en längd som är 1 tum kortare än den totala längden av din byggnad. För exempel om du bygger ett skjul som är 96 av 120 tum, klippa dubbar till 119 inches.

•Kapa 17 fler 2-av-4-tums dubbar till en längd av 92 3/8 inches. Använd de längre dubbarna som topp och botten pläterar och kortare dubbar som vertikala stöd. Installera tre dubbar tillsammans i varje ände av ramen. Fäst de återstående vertikaler på plats med 16 i avstånd på center, din hammare och 8d naglar.

•Frame din front skjul vägg. Klipp två 2-av-4-tums dubbar till en längd av 119 inches för användning som topp och botten pläterar. Klipp två mer dubbar till en längd av 31 tum. Skär 13 2-gånger-4's till en längd av 92 3/8 inches för användning som vertikala stöd.

•Placera tre dubbar i varje hörn av ramen som du gjorde med bakre vägg. Utrymme varje av de återstående dubbarna av 16 inches på mitten. Lämna ett utrymme som 33-tums-wide med dubbar på varje sida, i mitten av ramen för användning som din dörr. Klipp två 2-gånger-4's till en längd av 79 inches för användning som en dörrkarm. Installera din två 79-tums vertikaler på vardera sidan av inre av 33-tums dörren öppnas med din hammare och 8d naglar.

•Kapa två 2-av-6-tums brädor till en längd av 33 inches. Klipp en remsa av plywood 6 av 33 inches. Du kommer att använda dessa komponenter för dörren huvudet. Fäst två 2-av-6 styrelser tillsammans med plywood band mellan med din hammare och 8 d spikar.

•Sätt i huvudet ovanpå de två 79-tums stolparna på innerkanten av din dörr öppning och fäst på plats med din hammare och 8d naglar. Mät avståndet mellan din dörröppningen header och topplattan. Skär och jämnt utrymme 3 bitar av 2-gånger-4 att passa klyftan. Installera och fäst på plats med din hammare och spik.

•Build sidan vägg ramar med samma metod som de främre och bakre väggen ramar, bara olika mått. Sidan väggen ramar bör bestå av toppen och botten pläterar mäter 95 inches, och 11 vertikala stöder mäta 92 3/8 inches i längd och fördelade varje 16 inches på mitten med tre sammankopplade i varje ände av ramen.

•Höj två sida vägg ramarna i upprätt position först. Använd din hammare och spik för att fästa dem på plats ovanpå din foundation medar i varje hörn. Höja din främre och bakre väggen ramar nästa, och spika fast dem i hörnen. Dessutom skär två 2-av-4-tums dubbar till 102 tum. Låg en stud ovanpå den övre plattan längs varje sida vägg bildrutor. Reglarna ska överlappa takplattorna till de främre och bakre väggarna. Spika dem på plats på alla fyra väggar.

Tips & varningar

  • Var försiktig när du arbetar med potentiellt farliga verktyg som Cirkelsågar eller en hammare och spik.