Hur att utforma en täckt uteplats

Hur att utforma en täckt uteplats

Uteplats inramning förhindrar plattor eller bana plattor bildar upp på uteplatsen från halka och flytta sin plats över tiden. Ramen utgör en barriär mellan uteplatsen och marken som omger den och som sådant ger en tjänst som är nödvändig men ofta förbisedd. Oavsett om din uteplats är nya eller har varit på plats i år, kan du rama in en täckt uteplats i en dag och vara säker på att det kommer att förbli i gott skick i år framöver.

Instruktioner

•Measure längd och bredd av uteplats med ett måttband. Kapade två bitar av tryckimpregnerat virke för 2-gånger-4 att längden på uteplatsen, med hjälp av en cirkelsåg. Klipp två stycken 2-gånger-4 timmer till uteplatsen minus 4 inches bredd.

•Strömförbrukning i standbyläge en bredd-längd bitar i slutet av en av de längd-stora bitarna med 4 tum breda ansikten vertikal, bildar en 90 graders hörn. Skruva bitar tillsammans med två 3-tums galvaniserade skruvar. Upprepa med de andra två bitarna av 2-gånger-4.

•Dig en 3 1/2-tums djup, 2-tum brett dike runt utsidan av uteplats, med hjälp av en spade eller en murslev. Om uteplats bana har smet från platsen, lyft stenläggning och åter lägga den ordentligt innan du börjar gräva. Placera 90 graders hörn bitarna i diket. Skruva fast två oprioriterade hörn av uteplats ramen tillsammans med 3 tums långa skruvar. Knacka på ramen ner ordentligt i marken med en hammare.

Tips & varningar

  • Om gräs och andra ogräs har växt genom din uteplats, använda möjligheten att ta upp uteplatsen bana för att lägga plastfolie under bana innan du byter dem. Detta kommer att ge en lufttät yta för din bana att sitta på som förhindrar ogräs tillväxt.
  • Bara använda tryckimpregnerat virke när bilda ramen för en uteplats. Detta förhindrar att virket från varp, förruttnelse eller annars försämras snabbt, vilket i sin tur sparar uteplatsen från warping.