Hur att transplantera falska ramslök

Falska ramslök (Vaniljlökssläktet musslor) är en perenn blomma lampa från familjen lilja, inte allium familjen. Termen "wild" betyder helt enkelt att den växer på egen hand utan någon odling. Falska vitlök ser ut som en gräs växt med blad som utgår från centrum och löst kluster av vita blommor med sex foderblad och sex ståndare. Tidigt på våren, de små blommorna blommar för ett par veckor. Basen eller lampa av anläggningen är en liten, 1/2-tums-wide vit lampa med tre sektioner. Transplantera falska vitlök på samma sätt som andra lampor.

Instruktioner

•Lift lilla lily blomman från marken med hjälp av en spade. Gräva ner ca 6 inches och lyft shovelful av jord från marken.

•Lossa jorden runt anläggningen och dra bort andra vilda växter runt den tills du ser den lampa och rötter. Lyft växten av stammen och ta bort glödlampor och rötter från marken.

•Överför vilda falska vitlöken till en ny plats i din trädgård där det kommer att få full sol. Ställ in den i ett hål på samma djup som det var tidigare eller minst 2 inches under markytan. Flytta lös smuts runt rötterna. Håll växten upprätt tills du har fyllt hålet. Fasta marken något.

•Water transplantation omedelbart. Bli inte förvånad om bladen vissnar från början; de bör våren tillbaka efter att komma över chocken av flyttas. Plantera flera tillsammans för en massa av vårblommor.