Hur att täta ett ventilationsrör på taket

Hur att täta ett ventilationsrör på taket

Fuktskador uppstår vanligen runt taket penetrationer, som vent pipes. Takläggare keps vent rören med metall täcker kallas tak vent blinkande. Den enklaste typen av blinkande för att installera och försegla är gummipackning blinkande. Denna typ av blinkande består av en platta, fyrkantig bas och en dome-liknande, gummi krage. Basen ligger på toppen av lägre bältros och under övre bältros. I kragen center öppna bilderna över ett ventilationsrör och stadigt grepp rörets omkrets, tätning det. Tillverkare storlek öppningen för att passa en exakt diameter. Mät din ventilationsrör för att bestämma den korrekta blinkande för ditt projekt.

Instruktioner

•Installera ditt tak åtminstone omfattar material, såsom asfalt bältros, på basen av ventilationsrör. Utöka verktyget knivblad och skär genom spetsen på taket tätningsmedel röret. Stick fogtätning pistol piercing staven genom det röret piercade spets och punktera tätningen på den spetsen base.

•Montera tak tätningsmedlet röret i fogtätning pistol är tunna och dra lätt pistolen trigger för att tätt pistolen push rod mot det röret bak. Flip ventilen blinkande upp och ner. Dra pistolen trigger och applicera en tjock sträng av tätningsmedel i ytterkanten av den blinkande undersidan.

•Jämna öppning på undersidan av blinkande med ventilationsrör. Skjut öppningen över röret och slip gummipackningen runt rörets omkrets. Skjut blinkande ner i röret. Justera den nedre kanten av den blinkande bas samtidigt med närmaste kursen av bältros. Tryck på den blinkande bas färg mot det Takets yta. Slät omkretsen av basen för hand att sprida tätningsmedel och placerar den blinkande bas mot taket.

•Håll ett tak spika på en en bas övre hörnen. Använd en hammare för att dunka spiken genom blinkande och i taket däck. Håll en spik på motsatt övre hörn och köra spik med hammaren.

•Placera fogtätning pistol tips nära en av spikarna. Pistolen trycka och distribuera en pärla av tätningsmedel på spikens huvud och runt spiken aggregatets omkrets. Gälla den återstående spiken tätningsmedel. Dra en spackel över spik huvuden att jämna tätningsmedel. Fortsätta installera ditt tak beläggning, överlappande bältros över den övre delen av taket blinkande.