Hur att täcka knäckt och Peeling Paint

Hur att täcka knäckt och Peeling Paint

Peeling och sprickbildning färg kan orsakas av både villkoren runt området målade och felaktig målningstekniker. Peeling kan orsakas av fukt från läckor eller läckage, målning på en smutsig, slick eller glansig yta eller använda färg med bristande vidhäftning. Sprickbildning kan orsakas om färgen inte har lämpliga självhäftande och flexibilitet egenskaper, om den är målad för tunt eller för tjockt eller om ytan inte är ordentligt förberedd innan målning. För att åtgärda dessa problem, är det nödvändigt att ta bort den gamla färgen och ersätta den med ny samtidigt vara noga med att undvika att göra samma misstag.

Instruktioner

•Ta bort eller ta vård av källan av fukt att undvika framtida peeling, om peeling orsakas av fukt,

•Ta bort färgen som har knäckt eller skalade med en skrapa eller en stålborste. Också, ta bort alla gamla täta runt området av skalade eller spruckna färg.

•Sand området för att göra ytan ännu. Du kan också behöva använda spackling förening för att jämna ut ytan om du har tagit bort mer än ett lager färg.

•Prime och måla ytan där färgen har tagits bort. Sätta en kompatibel färg och typ av fogtätning förening i fogtätning pistol och täta områden där gamla täta togs bort.

Tips & varningar

  • Använda en lämplig typ av färg beroende på var du målar, exempelvis utsidan kontra inuti.
  • Undvik att sprida färg för tunt eller inte att göra ytan före målning för att begränsa framtida peeling och sprickbildning.