Hur att ta hand om levande sten växter

Om du letar efter en verkligt ovanliga hus växt, överväga växande levande stenar, en av de märkligaste av dem alla. Levande stenar eller gulvitt, ser ut som små rundade stenar som naturligt skyddar sig från att bli uppätna genom att ändra färger för att matcha deras miljö. Plantera levande stenar som en del av en maträtt trädgård, samsas med faktiska stenar och grus i varierade färger. Du har en hård tid beslutar vilka växter och stenar.

Instruktioner

•Välj en plats där levande stenar kommer att vara i starkt ljus för fyra till fem timmar varje dag. De växa naturligt i de varma, torra regionerna i Afrika, är vana vid att intensivt solljus. Ljusa morgonsolen och filtrerade sol eller halvskugga under eftermiddagen är bäst.

•BEGIN vattning levande stenar lätt i början av våren. Arbeta upp gradvis till djupa drenchings efter 2 till 3 veckor, att låta jorden torka tio till fjorton dagar mellan varje vattning. Sluta vattna när växterna slutar växa i mitten av sommaren, och börja igen efter ungefär en månad, i augusti eller början av September, när du märker tecken på tillväxt. Det första som indikerar tillväxt är en separation mellan bladen, följt av en knopp. Efter planta blommor, stop vattning och ge tid jorden för att torka ut av vintern.

• Undvik att vattna levande stenar under vintern. Jorden bör vara ben torr, även om den levande sten ser skrumpna. Under denna tid, sätt inte levande stenar alltför nära ett kallt fönster eftersom de är lätt skadas av frost.