Hur att surra en bambu staket

Hur att surra en bambu staket

Asieninspirerad trädgårdar åberopa en känsla av frid och lugn, att skapa en oas i även de minsta trädgårdsområden. Lägga till en bambu staket eller spaljé är ett klassiskt sätt att lägga till asiatiska inflytande utseendet på din trädgård. Förenklade utformningen av bambu stolpar surrade ihop är en urgammal utseende som smälter bra med nästan alla växtgrupp. Knotting förfarandet tar tid, är det enkel och okomplicerad.

Instruktioner

•Lay ut två bambu stolpar framför dig på bordet. Lägg en pol i vertikalt läge, och den andra Polen över det i horisontellt läge. Flytta polackerna ner tabellen så den plats där polerna korsar hänger utanför kanten av bordet. Plats en rock eller andra tunga objekt i andra änden av stången om nödvändigt, att hålla polackerna på plats.

•Kapa en bit av vaxad surrning sladd som mäter 4 till 5 fot lång. Mäta sladden genom att hålla armarna ut brett och sträcker sig i sladden från ena sidan till den andra. Vik i sladden på att hitta mittpunkten.

•Lay mitten av binda med rep över vertikala botten sockerrör ovanför den översta vågräta sockerrören. Korsa sladden under den vertikala sockerrören och föra ändarna tillbaka upp. Du kommer att ha insvept i sladden runt den vertikala sockerrören.

•Dra både sladd slutar fram så de drapera över toppen, horisontella sockerrör. Dra trådändarna ner och korsa dem under vertikalt cane igen, denna gång på andra sidan av den horisontella sockerrören. Sladden kommer att packas runt den vertikala sockerrören två gånger, med delar av sladden håller den horisontella sockerrören på plats.

•Dra sladden slutar upp och korsa dem på toppen av den vertikala sockerrören. Dra sladdar ner under rottingen. Dra trådändarna mot toppen av den horisontella sockerrör, passerar dem i ett X nedan käppar.

•Bring sladden hamnar ovanför den horisontella sockerrören. Korsa ändarna, att göra ett X, och föra ändarna över den horisontella sockerrören. Linda sladdar runt den horisontella sockerrören och tillbaka mot toppen. Dra sladdar fram så de är parallella med vertikala sockerrör, men bilden nedan horisontella sockerrör.

•Kors sladdar runt den vertikala sockerrören, ovan där den horisontella sockerrören vilar. Få trådändarna tillbaka ner under horisontella rottingen längs sidorna av vertikala rottingen. Argt binder med rep framför.

•Bring sladden slutar under käppar och slips en knut att hålla den snoddar säkert.