Hur att stoppa skräp från att komma in i hemmet

Det bästa sättet att slå röran är att inte låta det komma in i ditt hem i första hand. Dungen händer när artiklar inte är i rätt ställen, som vanligen orsakas av att ha för många objekt i huset, så att organisationen blir en stor uppgift. Om organisering och städning blir en börda på grund av röran i ditt hem--är det dags att stoppa röran på dörren. Här är hur.

Instruktioner

•Shop med ett syfte. Aldrig gå ut shopping utan en lista. Och håll dig till listan. Om ett objekt ser mycket lockande och prisvärda, fråga dig själv dessa frågor: "Jag behöver verkligen detta?" "Hur ofta kommer jag använda det?" "Var ska jag placera det?" "Jag inte redan har en likhet med det som fortfarande fungerar?" Dina svar kommer att berätta om du håller på att ta en annan bit av skräp i ditt hem.

•Don't frestas av fynd. Rabatter och "bra köp" objekt är de främsta kandidaterna till röran. Köp inte ett annat par bordslampor bara för att det är till försäljning. En rabatt objekt kan vara hälften av, men om det hamnar bland de oanvända prylarna i ditt kök skåp; Det är fortfarande pengar du har spenderat på röran i stället för grundläggande nödvändigheter.

•Med abonnemang som du inte läst. Tidningar och andra tidskrifter kommer att levereras till din dörr som ett urverk, om du läser dem eller inte. Om vissa publikationer du är abonnerat för att förbli olästa och är helt enkelt belamra soffbordet, är det dags att avbryta.

•Använd återvinningsbart shoppingkassar. Plast- och påsar är bra på orsakar röran i köket. Hålla dem med hjälp av återvinningsbart och tvättbara shoppingkassar.

•Consider hyra eller låna istället för att köpa. Vissa gården utrustning och hem förbättring verktyg få användas endast en gång eller då och då. Istället för att köpa något som kommer att helt enkelt lägga till röran i ditt garage under större delen av året, titta på hyra eller låna från en vän.

Tips & varningar

  • Kvarter (estate, gården, garage) försäljning är utmärkta källor för röran. Även om objekt som säljer för mindre än en dollar varje, alltid utvärdera huruvida du förvärva något som bara kommer att lägga till röran i ditt hem.
  • Låna part servering tillbehör och grejor från familj och vänner istället för att köpa din egen sällan använda uppsättningar.