Hur att stoppa onödiga Mail

Inte många människor tycker om att få skräppost, men det är en del av livet som vi verkar acceptera. En stor fördel att stoppa skräppost är att spara miljön. Enligt Ecocycle.com, kan upp till 100 miljoner träd avverkat vid varje givet tillfälle att skapa mängden skräppost som produceras och distribueras. De flesta skräppost är inte återvunnet och hamnar i deponier eller genom förbränning. Stoppa onödiga mail hjälper inte bara miljön, det hjälper dig att hålla din personliga information privat.

Instruktioner

•Ta de företag som du får räkningar från och begära papperslös fakturering. De flesta finansiella institutioner och företag erbjuder en papperslös fakturering möjlighet och är villiga att skicka alla överensstämmelser via e-post.

•Lägg till din adress till en gör-inte-mail registret. Dessa register informera värvning företag att du inte vill få sina utskick. En sådan registret är att välja ut Prescreen som drivs av fyra stora kredit rapportering organen. Företaget hindrar konsumenterna från att få oönskad kreditkort och försäkringar erbjuder.

•Read tidskrifter, tidningar och andra tidskrifter online när det är möjligt. Mycket få vanliga tidningar erbjuder exakta online-versioner av sina tryckta frågor, men nästan alla tidningar gör.

• Undvik att ge din personliga information till företag om möjligt. Ställa frågor om hur varje företag använder information och kolla finstilt innan du registrerar tillstånd former. Ofta, företag som säljer dina utskick information till andra företag och du tillåter dem att göra det utan att inse det.