Hur att spänna en stängslet grind

Hur att spänna en stängslet grind

Utan adekvat uppiggande, kommer alla staket grindar så småningom sag tills de inte längre öppna eller stänga. Stärkande processen måste börja med stödstruktur genom att inlägg och förstärkning vid behov. Stärkande utfärda utegångsförbud för sig är en enkel process som kan åstadkommas med grundläggande verktyg och levererar tillgängliga från en lokal järnaffär.

Instruktioner

•Kontrollera inläggen på båda sidor av din gate med en nivå för att se till att de är lod. För att justera gate sida inlägg, Använd porten som hävstång och skifta tjänsten in i dess placerar. Håll i porten med skrot virke för att hålla inlägget i rätt position.

•Dig ut runt vilken sida av tjänsten som det hängande mot. Ta bort smuts 6 inches ut från posten ända till postens botten.

•Fyll området du bort smuts från med torr betong blanda upp till två inches under marknivå. Tillsätt tillräckligt med vatten för att blanda betongen. Blanda med en skrot av virke. Låt betongen härda i 24 timmar innan du fortsätter.

•Reinforce gate sidan inlägg med tunga L parentes kopplad mellan posten och horisontella stängerna på panelen staket. Dra åt alla gate gångjärn bultar i utfärda utegångsförbud för och i inlägget.

•Dig ut runt låset sida inlägget på liknande sätt om det är av lod och fylla med betong. Förstärka inlägget med L parentes som för gångjärn sida inlägget.

•Brace porten med en kabel och vantskruven som kan köpas som en utfärda utegångsförbud för hiss kit. Det finns två grundläggande stilar av kabel hiss. en med hörnet fästen och en med ögat krokar. Lift kits varierar i installation och instruktioner.

•Ø ett ¼-tums pilot hål i gångjärn sida övre hörn och en i spärren sida nedre hörnet på baksidan av panelen staket om du använder ett kit med öga bultar. Driva ett öga bult till var och en av hål. Fäst en bit kabel öga bulten på ett hörn och ena änden av vantskruven. Fäst den andra bit till den motsatta änden av vantskruven och ögat bulten i motsatt hörn.

•Sätt hakparenteserna (för fästet stilar) på toppen av gångjärnssidan och längst ner på sidan spärren. Koppla kablarna i fästena med vantskruven dem emellan.

•Använd ett par tång eller en justerbar käppar att vända vantskruven för att dra åt kabeln. Dra åt alla hårdvara bultar i båda utegångsförbud och efter spärren bitar. Stäng porten och testa spärren. Justera genom att vrida kabeln för att höja eller sänka porten som behövs tills spärren fungerar smidigt.