Hur att slipa kullager

Hur att slipa kullager

Kullager är vanligen tillverkade av stål och är resistenta till skador som ett resultat. Många maskiner kräver kullager att hjälpa delar flytta eller fungera som en regulator för vätskor i systemet. Kullager varierar i storlek men är helt rund i formen. Detta gör uthärda tuffare att slipa ner när det är nödvändigt eftersom det är sannolikt att halka. Slipa ett kullager kräver vård att förhindra skada.

Instruktioner

•Trap kullager i ett skruvstäd så det inte kommer att glida någonstans. Ju större kullager, desto lättare är det att arbeta med, eftersom du har mer utrymme att arbeta mellan de vise plattorna.

• Använd handskar, skyddsglasögon och vadderade kläder för att förhindra skada. Slipning kullager ofta resulterar i farligt Het metall skräp flyger genom luften.

•Placera en slipskiva för slipning härdad metall på kvarnen. Allmänna ändamål markeras vanligtvis på varje hjul för att se till att du använder rätt en för jobbet.

•Använd kvarnen till kullager. Långsamt lägga trycket till kvarnen samtidigt gripande i handtaget med båda händerna att undvika halkrisk. Slipa ner kullager som behövs, och sedan ändra sin ståndpunkt i vise om du bearbetning det ner lite mer.