Hur att reparera ugnen övertrycken lederna

Hur att reparera ugnen övertrycken lederna

Kanalsystemet i hemmet fungerar som en tryckkammaren för luften cirkulerar inom it. Och precis som peta ett hål i en ballong, luft under tryck kommer att avsluta så snabbt som möjligt från det minsta hålet som möjligt. Det är därför det är så viktigt att täta trummorna i ditt hem om du vill få den mest effektivitet från din värme och kylsystem. Varje liten läcka minskar trycket i systemet och berövar det från den kraft som behövs för att flytta luft.

Instruktioner

•Seal den gemensamma där ugnen möter plenum med en rad med silver tejp, en självhäftande folie tejp. Sträcka bandet ut länge nog för att täcka varje sida. Riv längden t. Försiktigt ta bort skyddspapperet papper och applicera tejpen så att hälften täcker toppen av ugnen och hälften täcker botten av plenum. Använd en spatel att släta och tryck på bandet fast ner.

•Seal hörnet övertrycken lederna med en tätning förening, till exempel tummen-tuggummi. Ta bort en liten tuss av tätning förening från paketet och knåda den med fingrarna. När det är mjuka och följsamma, rulla föreningen mellan båda händerna till en liten boll om en 1/2 tum i diameter. Tryck in bollen i hörnet lederna och platta och släta med fingrarna.

•Seal krage till plenum anslutningar med en tunn sträng av silikon fogtätning. Infoga fogtätning röret i en fogtätning pistol och skär spets i 45 graders vinkel. Använd en lång spik punktera sigill. Smidigt och enkelt pressa in avtryckaren fogtätning pistol tills en liten pärla visas på toppen. Glide spetsen på röret runt kanterna på kragen där den möter plenum, fylla i alla luckor. Använd en våt trasa att släta pärla och torka upp något överskott täta.