Hur att reparera täta runt en Pool

Hur att reparera täta runt en Pool

En i-mark pool har drevat leder hela vägen runt utsidan av poolen där den möter omgivande konkreta däck. Över tiden börjar denna täta chip och bryta isär, förstöra vattentät tätning. När täta ger vika, kan smuts och annat skräp komma in i leden och orsaka betong eller poolen själv att knäcka. Förhindra detta genom att lägga nya täta i veck.

Instruktioner

•Rengör ut befintliga utrymmet mellan toppen av poolen och betong eller sten som omger den, med skrapan. Ta bort alla gamla fogtätning samt någon smuts i gemensamt.

•Ta bort toppen av täta behållare och squeeze täta i leden. Använd även trycket för att lägga till en tum-wide pärla av täta i utrymmet mellan sidorna av poolen och konkreta pooldäcket. Du kan använda en spackel att svepa täta färg, om det behövs.

•Tillåt täta 24 timmar för att ställa in. Om det inte är helt torr inom den tiden, dra en tarp eller pool täcka över täta och förankra den med tegel. Detta kommer att skydda de täta och ge det tid för att torka. Lämna den ensam i en vecka så det kan helt innan du använder din pool igen.