Hur att reparera taggtrådsstängsel

Hur att reparera taggtrådsstängsel

Taggtråd har länge varit en material val för att bygga staketet rader för att hålla djur i och oönskade inkräktare ute. Taggtråd görs vanligen av två ledningar twisted tillsammans med en liten Knut av vassa spetsiga ledningar bildar en barb fördelade jämnt längs kabeln. Kabeln är ofta sträckt och säkras trästaket inlägg. En av de mer vanliga reparationerna av taggtrådsstängsel innebär att reparera en skära eller bryta i en längd av taggtråd.

Instruktioner

•Hook v-form efter en wrecking bar runt den spetsiga barb närmaste paus i ena änden av kabeln. Håll den motsatta änden av baren wrecking och dra kabeln till nästa staket inlägg.

•Dra taggtråden undervisade och nivå medan en assistent hammare ett staket krampa runt kabeln och in i en staketstolpe. Placera krampa precis bakom den spetsiga barb så att spänningen kommer att bibehållas i wire staket.

•Hook wrecking baren runt en Hulling i andra änden av trasiga wire staket. Dra taggtråden snäva så att så mycket slack som möjligt tas bort från stängslet linjen.

•Dra kabeln till staket post där den motsatta brutna änden var säkrad. Placera kabeln antingen nedanför eller ovanför i slutet som var bara kryssade på plats.

•Säker den trasiga taggtrådsstängsel till stängslet inlägg med fäktning staples.