Hur att reparera spruckna injekteringsbruk runt Pool kakel

Över tiden, kan det hända att injekteringsbruk runt din pool kakel har börjat spricka och lyft. Exponering för element, klor, och solen får har bleka färgen på din injekteringsbruk och lämnade dig med kakel som ser lackluster, tråkig och fläckiga. Detta är ett relativt vanligt fenomen, och en som kan åtgärdas med rätt verktyg och lite god gammaldags armbåge fett. Genom att följa några enkla steg, kan du ha din pool kakel ser helt nya.

Instruktioner

Ta bort och ersätta spruckna eller gradvis injekteringsbruk

•Ta bort gamla injekteringsbruk. Det är ett enkelt verktyg som kallas en injekteringsbruk såg det enda syftet är att avlägsna injekteringsbruk. Du hittar dessa verktyg på någon kakel eller hem förbättring butik. De är billiga och ett måste för att ta bort gamla injekteringsbruk från inom kakel lederna. Ta bort injekteringsbruk du placera tandade blad av enheten i grout lederna och kör injekteringsbruk sågen fram och tillbaka. Injekteringsbruk bryter ner till ett pulver. Använd en shop vakuum för att plocka upp injekteringsbruk damm. Vissa injekteringsbruk kan hålla fast vid sidorna av kakel. Använd din mattkniv att skrapa längs kanterna på kakel och ta bort denna återstående injekteringsbruk.

Hur grundligt du vill ta bort befintliga injekteringsbruk från lederna är upp till dig. Tänk på att det nya matchande injekteringsbruk till gamla injekteringsbruk är en utmaning. Äldre injekteringsbruk kommer att ha bleknat med tiden, så även om du använder samma färg material, förvänta dig inte gamla och nya bruket att matcha upp perfekt. Om du är riktigt intresserad av att uppnå ett konsekvent resultat i hela, bör du ta bort injekteringsbruk från alla lederna, och i huvudsak börja om från början.

•Förbered kakel för injektering. När du har fått alla injekteringsbruk bort från kakelfog, ta bort allt skräp som du kan med din shop vakuum. Sedan använda en fuktig svamp för att få plattbeläggning rent och snyggt.

• Välj din injekteringsbruk färg. Blanda injekteringsbruk med vatten i din plasthink. När blandande injekteringsbruk, först lägga till en liten mängd vatten i botten av hinken, Lägg sedan din injekteringsbruk. Blanda med din marginal murslev och tillsätt vatten tills du får rätt konsistens. Du din injekteringsbruk vara fuktig, men inte rinnande. Du letar efter en konsistens som liknar tjock kaka smet. Om din blandning är rinnande, tillsätt mer injekteringsbruk pulver. Om din blandningen är smulig, lägga till ytterligare vatten. Lite vatten räcker långt när det gäller att blanda injekteringsbruk, så tillsätt vatten i små doser tills du får det rätt.

• Använd din marginal murslev för att placera en klick av injekteringsbruk på plattbeläggning. Använd sedan din injekteringsbruk float att smutskasta injekteringsbruk över ytan och arbeta ner i fogarna mellan plattor. Oroa dig inte om att få injekteringsbruk på plattbeläggning. Senare kommer du gå tillbaka och rensa upp med din svamp.

Om du arbetar på en vertikal yta, Använd marginal murslev för att placera en klick av injekteringsbruk direkt på din injekteringsbruk float, sedan smeta injekteringsbruk över plattbeläggning. I knepiga ställen, som skärningspunkter mellan två väggar, eller under en kant, kan du använda fingertopparna för att arbeta injekteringsbruk i lederna. Se till och bära dina handskar för detta---injekteringsbruk kan verkligen tugga upp dina fingertoppar.

• Fyll din andra plast hink med rent vatten. Använd din svamp och vatten att gå över plattbeläggning och ta bort eventuella kvarvarande injekteringsbruk från ansiktet på kakel, skölja svampen i hink med vatten som du går. Denna sponging process kommer inte lyfta injekteringsbruk från kakel lederna, och det kommer att bidra till att jämna ut inkonsekvenser.

I allmänhet måste du sponge plattbeläggning minst två gånger för att plocka upp alla överskott injekteringsbruk. Efter snyltar två gånger, låter kommer vattnet torr och då du att kunna se om kakel är ren. Du kan fortsätta gå över plattbeläggning och att ta bort kvarvarande injekteringsbruk damm även flera timmar efter injekteringsbruk har installerats.

När du har alla injekteringsbruk saneras, är du klar.

Tips & varningar

  • Ju renare kan du få plattbeläggning före rengöring med svampen, desto bättre. Använda injekteringsbruk flötet vänt upp i 45 graders vinkel till kakel att skrapa överskott injekteringsbruk från plattbeläggning. Denna process är liknande till det av med hjälp av en gummiskrapa till rent vatten från en glasruta. Om du gummiskrapa över ledytorna i vinkel, kommer du inte lyfta injekteringsbruk.
  • Du kan försegla din injekteringsbruk om du önskar. Injekteringsbruk sealer ger en fuktspärr som hjälper hålla mögel bort och göra lederna injekteringsbruk lättare att rengöra.
  • Det finns en mängd olika grynkulturer på marknaden inklusive flera "genom-kropp" torrprodukter. Dessa grynkulturer håller sin färg och konsistens mycket bättre än traditionella torrprodukter. Genom kroppen produkter är generellt dyrare än sina traditionella motsvarigheter.
  • Om du injektering ett särskilt stort område, kan du bryta i sektioner. Annars injekteringsbruk kommer att torka alltför före saneringen och gör din uppgift som mycket svårt. Detta gäller särskilt när du arbetar med natursten och skiffer produkter.
  • Det finns produkter som du kan lägga till vatten under sanering som kommer att hjälpa att ta bort injekteringsbruk haze som kan utvecklas.
  • Använd gummihandskar när du arbetar med injekteringsbruk. Kakel injekteringsbruk är en cement-baserad produkt, och det kan verkligen torka ut din hud!