Hur att reparera sprucken Vinyl på en täckt trä pooldäcket

Hur att reparera sprucken Vinyl på en täckt trä pooldäcket

Vinyl är en plast förening med ett brett användningsområde i industriella och kommersiella marknader. Den finns i två gemensamma former: polyvinylklorid, förkortat och mer känd som PVC, som används för allt från VVS till tråd isolering och vävda-tillbaka vinyl, som är vanligt förekommande i bilinredningar och i en solstol vid poolen. Om kvar i solen under en längre tid, kan vinyl bli sprött och spricka. Oavsett vilken typ av vinyl på din täckt trä pooldäcket som behöver repareras, är fix snabb och enkel.

Instruktioner

•Sand kanterna på sprickan och det omgivande området lätt med en pad av böter-slippapper. Detta kommer att möjliggöra bättre vidhäftning av vinyl cement.

•Torka någon vinyl damm eller skräp från spruckna området med en våt trasa för att säkerställa en ren bond. Låt området torka helt.

•Använd flera stycken av maskering tejp på baksidan av lappa av vinyl. Tejpen hjälper hålla vinyl cement på plats och gör kanterna på sprickan band medan det uppsättningar. Detta gäller vinyl där ryggen och kan lätt nås (till exempel på baksidan av en lounge stol stöd rem).

•Placera på ett par handskar. Sprid en generös mängd av vinyl cement över området knäckt, beläggning i kanterna och omgivande området tillräckligt. Använd en plast sprida verktyg för en snygg beläggning av cement. Låt cementen torka och bota i flera timmar.

•Ta bort maskeringstejp från baksidan av vinyl lappa en gång cement har botade. Lätt sand cement slät med en ny rondell av böter-slippapper.

•Paint repareras området för att matcha färgen på den ursprungliga vinyl, om så önskas. Låt färgen torka i flera timmar.

Tips & varningar

  • Använda handskar vid reparationen sprucken vinyl. Vinyl cement kan vara farliga för din hud.