Hur att reparera sladdlösa telefoner

Hur att reparera sladdlösa telefoner

Trådlösa telefoner är ofta robust, eftersom de är av plast som kan ta droppar och en rättvis stryk från familj använder. Dock kan längre missbruk orsaka ledningar lossna eller telefonen att förlora förmågan att ta ut. Reparationer på trådlösa telefoner kan vara dyrt, kanske mer än köpa en ny telefon. Innan gungade ut din sladdlösa telefon, prova felsökning för gemensamma frågor. Det kan spara pengar. Om din telefon är felaktig och inte kan fastställas, återvinna den ordentligt.

Instruktioner

• Rengör kontakterna på din sladdlösa telefonladdare med ett suddgummi att ta bort smuts och skräp om telefonen inte laddas. Koppla in telefonen igen efter rengöring för att se om den laddar. Låt telefonen från laddaren tills batteriet dör en gång i månaden för att förhindra problem med batteriet med falska anklagelser.

•Kontrollera batteriet med hjälp av en multimeter för att se om det håller en avgift. Ta bort batteriet från telefonen och håll multimeter till anslutningen på batteriet som går till telefonen. Ange multimeter till DCV skalan. Om läsning är 10 procent under den batteri betyget, är batteriet död.

•Kontrollera telefonlinjen med en telefon som känt att arbeta om du inte får kopplingston på de sladdlösa telefonerna eller det är inte ringa. En arbetande linje anger den trådlös telefonen är trasig.

•Sätt tillbaka telefonen antennen om det inte får en bra signal eller det är en droppe i signal prestanda. Ta bort baksidan av telefonen genom att ta bort skruvarna eller ångra klipp. Ta bort antennen med en skruvmejsel genom att ta bort skruven som håller den på plats på kretskortet. Ersätta med den nya antennen.