Hur att reparera skärmen dörrar

Hur att reparera skärmen dörrar

Reparera skärmen dörren är en av de saker som vanligtvis får skjuta upp tills flugor och myggor börjar invadera inomhus. Förhala inte det längre, det finns inget på en skärm dörr som en gör-det-självare inte kan fixa. Någonting du behöver rätta dörren finns på den lokala maskinvaran eller hem förbättring butik och det brukar ta en timme bort från din helg.

Instruktioner

•Var dörren av och Lägg den på en plan yta. Ta gamla skärmen ut genom dörren. Använd en flathead skruvmejsel för att få i slutet av spline ur spåret och dra ut hela vägen runt.

•Kapa den nya skärmen 2 inches större än öppningen. Lägg skärmen centrerad över öppningen och tryck in i spåret med konvex slutet av installationsverktyget. Se till du hålla skärmen på plats medan du arbetar det i spåret så att det direkt och tight.

•Starting i ena hörnet, ange den nya spline på spåret. Med hjälp av konkava slutet av installationsverktyget, tryck spline i spåret. När du kommer till den sista par inches skär spline med en sax och avsluta installationen. Använda en mattkniv för att trimma bort överflödigt skärmen direkt på utsidan av spline.

•Ta ut gamla rullarna. Försiktigt bända den gamla roller församlingen från botten av dörren med en flat skruvmejsel. Vissa dörrar har en Fjäderklämma som måste frisläppas. Sätt in den nya rulle församlingen i botten av dörren. Ställ in klippen som håller rullen på plats.

•Ta bort gamla handtaget på en skärm skjutdörr med en skruvmejsel. Detta är bara en bit av plast med en fördjupning i det att ta tag. Ersätt med en ny med samma skruvarna.