Hur att reparera och ersätta skadade Linoleum plattor

Linoleum plattor kan enkelt utveckla fläckar, ytdefekter och curling, men avhjälpa skadan är inte nödvändigtvis svårt. Även om brister är oåterkallelig, byts enkelt nog linoleum plattor.

Instruktioner

•Ta bort fläckar som kan ha utvecklat på kakel. Mat och fett spill bör torkas ganska snabbt för att förhindra fläckar. Om en fläck framkallar, vardagliga rengöringsmedel som blekmedel, vinäger, väteperoxid, är ammoniak, gnugga alkohol och även nagellacksborttagare särskilt effektiva i att ta bort fläckar.

•Repair några repor eller bucklor hittade på kakel. Hitta en skrot samma kakel och skrapa på ytan av det. Blanda pulvret som resulterar från skrapa med en lack eller lack att skapa en pasta. Applicera pastan i området kakel som behöver repareras. Vänta tills pastan torka och sedan polera med fin stålull. Kakel ska se så gott som ny.

•Flatten någon hoprullade plattor. Linoleum plattor har en tendens att krypa i kanterna. För att åtgärda ett problem, varm kakel med ett strykjärn att mjuka upp limmet under. Sprida avhärdat limmet under området ringlad, nedtryckt kakel med vikter tills limmet torkar.

•Ta bort någon skadad brickor som inte kan repareras. Igen, tillämpas värme från ett strykjärn att mjuka upp limmet under kakel. När kakel kan lyftas, skrapa bort det gamla limmet från golvet.

•Byt ut skadade kakel med nya plattor. Passa en skrot bit kakel i den nya platsen genom att trimma kanterna och matchande mönstret så gott du kan. Varm kakel och Lägg på ny tejp på baksidan. Installera det och tynga ner tills limmet torkar.

Tips & varningar

  • Om du arbetar med kakel inte kan enkelt skalade bort med hjälp av värme, kantig det bort. Börja i mitten av plattan och arbeta din väg mot kanterna. Efter installation av nya plattor, hålla någon skrot brickor för senare användning. De komma till hands för reparationer och byte.