Hur att reparera luckor mellan en dörr och tröskel

Hur att reparera luckor mellan en dörr och tröskel

Om din ytterdörr har ett gap mellan botten och tröskeln, kan ditt hem förlora kall luft på sommaren och varm luft på vintern. Stabilisera temperaturerna i ditt hem genom att installera en dörr sopa för att överbrygga klyftan. En dörr sopa är en metall fodral som passar över botten av dörren med en flexibel, vinyl remsa på botten. Vinyl remsan pressar mot tröskeln när dörren är stängd, hindrar luften från att fly.

Instruktioner

•Measure bredd på dörren från slutet till slutet. Skär dörr svep med bågfil så att det är bara en tum eller så kortare än bredden. Något kortare bredd kommer att se till att dörren svep inte hänga över dörren själv och förhindra det från att stänga.

•SLIP dörren sopa på botten av dörren. Centrera den på botten av dörren och justera den så vinyl revbenen längst ner bara röra tröskelvärdet. Manövrera svep något upp eller ned för att få vinyl revben i precis rätt läge.

•Locate hål för skruvarna i metall bit vid sidan av dörren. Borra hål i en trä dörr sedan in skruvarna som kom med dörren sopa kit. Använd en borr som är något mindre än skruvarna. För en dörr av metall, Använd plåtskruvar, som inte kräver hål.

• Öppna och stäng dörren några gånger för att testa att dörren svepet vilar bekvämt på tröskeln utan att dra.