Hur att reparera harts stolar

Hur att reparera harts stolar

Harts stolar är gjorda av en typ av hård, flexibel plast. Denna plast används för att göra både inomhus och utomhus stolar. Vissa harts stolar är helt släta och textur-mindre medan andra är utformad som rotting. Du kan reparera mindre skador på dessa stolar med en två delar epoxi lim kåda reparation. Limmet förstärker det skadade området och hjälpa tillbaka stolen till sin ursprungliga styrka. I vissa fall, epoxyn kan faktiskt lägga till styrka till ordföranden. Denna process tar ca 24 timmar för att slutföra.

Instruktioner

•Rengör harts stol runt trasiga eller spruckna området med en avfettning renare och en mjuk trasa. Låt området torka innan du fortsätter.

•Ta bort eventuella fjällning delar eller delar som är skadade med en vass kniv. Reservera några större bitar att passa tillbaka på plats. Avyttra små bitar.

•Mix två delar epoxi harts tillsammans tills de får en enhetlig färg. Applicera epoxi till spruckna området. Skjut den trasiga bitar tillsammans i ungefär en minut.

•Använd en kitt kniv att skrapa bort överflödig epoxi innan det torkar. Tryck på en textur verktyg in i ytbehandla av epoxin ger det konsistens. Detta kan vara nödvändigt för texturerat kåda stolar, till exempel konstgjord rotting. Låt epoxin härda i 24 timmar.

• Använd sandpapper för att jämna kådan om stolen inte behöver struktur. Sandpapper kan hjälpa blanda epoxin med ursprungliga kådan av stolen för att skapa en sömlös linje mellan den ursprungliga Hartsen och nya epoxin.

•Paint kådan med en utomhus färg om du vill dölja epoxy reparation.