Hur att reparera gips sprickor på texturerat väggar

En kombination av noggrann verktyg och färg matchande kan gips reparation att dölja sprickor på texturerat väggar. Om utseendet om fylld spricka approximerar den ursprungliga konsistensen, smälter ett lager exakt matchade färg fläck med dess omgivande ytor. Använda rätt verktyg och förfarande för att reparera gips sprickor på texturerat väggar, och du kan skapa en fix som nästan matchar din vägg ursprungliga utseende.

Instruktioner

•Scrape längs hela längden av sprickan med en hård spackel. Ta bort färg, textur och gips lera tills du når gips papper. Skrapa ett område ca 1 1/2 inches bred på båda sidor om sprickan till skapa en kanal ungefär 3 inches bred längs den spricka hela längd. Rena damm och skräp från de skrapade områdena med en mjuk borste borste.

Ladda en tub med Övermålningsbar täta till en fogtätning pistol, skär det röret spets och punktera det röret sigill. Applicera en sträng av täta i sprickan längs hela sin längd. Släta pärla av täta med en hård spackel. Att täta att bota enligt tillverkarens rekommendationer.

•Använd ett lager av latex primer över sprickan, området rensas och sömmarna mellan rensas område och intakt vägg konsistens. Använd en pensel eller roller för att applicera primer till området reparation. Låt primern torka.

• Öppna en burk med spray-on gips textur, bifoga den kan slangen och punktera den kanna sigillet. Spraya texturen längs området rensas, lätt blandning spraya på textur med intakt väggen struktur. Kan texturen torka.

•Använd ett lager primer till nya gips konsistens med en borste eller roller. Låt primern torka. Applicera ett lager av matchande färg till området reparation blandning med intakt väggen ytbehandlar. Låt färgen torka innan du installerar ytterligare skikt.

Tips & varningar

  • Lacken förändringar som det torkar; Döm inte din lack tills den helt har torkat.
  • Måla om hela väggen för att se till att din reparation område inte står.