Hur att reparera Faux trä persienner

Faux trä mörkarna är ett billigare alternativ till trä persienner. De ser äkta och är mer hållbara, eftersom de inte varp i hög-fukt områden såsom badrum eller kök. Faux trä persienner kan så småningom behöva reparationer, som du kan utföra med några grundläggande verktyg och material.

Instruktioner

•Look på huvudet järnväg eller länge metallbit som håller mörkarna att se om sladdar har fastnat i dem. Detta kan vara problemet om mörkarna inte kommer hänga jämnt. Dra sladdar ut och lyfta och sänka mörkarna med dragsko.

•Lift mörkarna av fästena och knyta upp knuten i sladden under botten järnväg. Mörkarna på en plan arbetsyta och ta bort sladden från lamellerna i hålen att ersätta slitna eller trasiga sträng.

•Ställ in gamla strängen bredvid den nya en att mäta längden. Klipp den nya en beroende på längd och sedan infoga det genom öppningen i sladden låsa i huvudet järnväg. Tråd i trådarna genom rutten hålen i lamellerna.

•Feed snöre genom hålet i botten järnväg och slips en knut i slutet. Mörkarna på väggen och se till att de hänger korrekt.

•Unhook mörkarna från montering hållare för att åtgärda brutna stavarna. Ställ in mörkarna på en plan yta. Ta bort botten järnväg och knyta knutar, sedan glida ut alla lister upp till den skadade. Infoga en ny slat i sträng stegar och sedan ersätta alla lamellerna. Tryck botten järnväg tillbaka till plats. Slips i sladden i slutet för att säkra den. Ställa in mörkarna tillbaka i av fästen.