Hur att reparera ett trä staket

Hur att reparera ett trä staket

Att ha en inhägnad i gården ger ökad säkerhet, skydd och sekretess för dig och din familj. En inhägnad i gården kan också ge en bifoga ett utrymme för en familj sällskapsdjur så slipper du hålla utkik på honom. Dock om du har ett staket i trä, kan du så småningom behöva göra vissa underhåll, reparationer och underhåll för att hålla den i toppform.

Instruktioner

•Lista specifika reparationer som är nödvändiga, med hjälp av en penna och papper. Om du har flera reparationer, såsom hål; vinglig stängselstolpar; mögel eller röta tillväxt. böjda eller avbrutna styrelser; finfina gates eller styrelser som är skev på grund av väder, överväga att dra ut en enkel karta över ditt staket på ett pappersark som en visuell referens för var varje reparation objekt finns på ditt staket. Detta sätt, du kommer inte glömma något som skulle kunna förvandlas till en mycket större reparationsarbete på vägen.

•Sätt tillbaka någon hål i ditt staket med nya brädor. Du kommer också vill ersätta alla brädor som är skev från att utsättas för väder också. Ta bort gamla brädor helt, backar ut skruvarna med en borrmaskin och infoga nya styrelser i deras ställe. Om du har lite extra pengar och flera styrelser i en del behöver bytas, överväga att ersätta alla styrelser i området. Detta hjälper staketet till ser enhetligt.

•Repack smuts runt varje staket inlägg med en stampande bar. Detta säkerställer att gärdsgårdsstör placeras tryggt i marken och fast kan stödja rälsen. Använda en mögel borttagning lösning blandas med vatten för att skrubba bort mögel. Mättar ruttnade områden med en träskydd kommer också att förhindra någon röta sprids.

•Dra och skruva åter fast alla lösa brädor eller plankor med en borrmaskin. Infoga nya skruvar eftersom äldre skruvar har en tendens att bryta på mitten. Tillbaka ut äldre skruvarna så mycket som möjligt. Använd ett vattenpass så centrera krokiga styrelser.

•Stain ditt staket, med hjälp av en pensel. Applicera fläck av början i ena änden av lappa av trä, toppen eller botten, och sedan borsta fläcken ända till den andra änden utan att gå tillbaka till din hink för mer fläcken. Fläcken kommer inte bara hjälpa trä tål väder och nederbörd, men också på att ta från solens ultravioletta strålar. Leta efter en som har hög motståndskraft mot UV-strålar så att ditt staket skyddas för åtminstone de närmaste två till tre åren.

•Nail stål T-hängslen under någon tvärbjälkar som är vinglig eller lös. Även om tvärbjälkar bifogas inte längre säkert till staketstolpe, kan fästa T-hängslen hjälpa till att rädda balken utan att ta bort någon av bitarna.

•Reapply fläcken var 24 till 36 månader, beroende på din plats väderförhållandena och typ av fläcken som du tillämpat. Försök att hålla med samma fläcken varje år.