Hur att reparera ett hål i en Rännsten med aluminiumburkar

Rännor på ditt hem skydda grunden genom att avleda vatten sätt från grunden när det regnar. Över tid orsaka faller trädgrenar och Puddelprocess vatten hål att utveckla i rännstenen. I stället för att avleda vatten genom stuprör, droppande mycket enkelt från hålet och bredvid din foundation. Hål kräver omedelbar reparation att undvika att skada ditt hem. Det är möjligt att reparera ett hål i en Rännsten med aluminiumburkar att göra en snabb Temporär fix.

Instruktioner

•Ställ in en trappstege eller förlängning stege under rännstenen så når du bekvämt i hålet. Om du använder en förlängning stege, be en vän att hålla basen av stegen medan du är på det och arbetar.

• Använd läder arbetshandskar och rengöra området runt hålet. Ta bort allt skräp från hålet med en spackel och skrubba runt hålet med en stel stålborste ta bort eventuellt kvarvarande skräp. Om hålet har rostiga kanter, skär rosta bort med ett par tenn snips. Torka med en handduk.

•Measure längd och bredd av hålet med ett måttband. Skär toppen och botten av en aluminium kan med tenn snips. Rulla ihop på sidan av burken, och skär den 1 tum större än hålet du täcker.

•Använd takläggning cement liberally runt hålet på insidan av rännstenen med en fogtätning pistol. Sprida cement med en spackel så cementen är några inches bred runt hålet.

•Tryck på aluminium kan patch över hålet och in takläggning cement. Tillämpa ett andra lager av takläggning cement över kan patch och sprida det över till rännstenen. Använda spackel för att sprida cement över plåstret.

Tips & varningar

  • Använd inte aluminiumburkar till lapp stål rännor. Aluminium kommer att rosta snabbt och kräver en annan patch.
  • Byta ut delar som har hål större än 6 tum.