Hur att reparera ett hål i en bänkskiva i laminat

Ett hål i din laminat bänkskiva betyder inte att du måste byta ut allt av din räknare. Istället kan du reparera den skadade delen med kakel. Lägga till en kakel infoga är ett prisvärt sätt att göra reparationen. Från och med 2010, du kan förvänta dig att betala omkring $30 om du reparera den själv med kakel. I slutet av ditt projekt, din disk kommer att ha en vacker, dekorativa kakel infoga och besökarna kommer aldrig att veta att det brukade vara ett hål där.

Instruktioner

•Välj kakel att reparera kök bänkskivor. Hitta en bricka som kompletterar den nuvarande färger och stil i ditt kök kommer att hjälpa det ser ut som kakel bänkskiva skäret var en del av den ursprungliga utformningen av köket.

•Bestäm det mönster du vill. Skapa en design i form av en rektangel eller en kvadrat så du behöver inte skära några brickor för att få dem att passa. Utforma ditt kakel i olika utföranden och mönster tills du hittar det utseendet som du föredrar.

•Kapa ut den skadade delen av laminat kök bänkskivan med en router. Anger djupet av din router så är det 1/16-tums större än bredden på din kakel. Klipp ut avsnittet där du kommer att skapa din kakel bänkskiva infoga. Om hålet i din bänkskiva är djupa och tränger ännu längre än djup du skär med din router, är det okej. Thinset kommer att hjälpa fylla i hålet, så det finns ingen anledning att göra en djupare snitt med din router.

•Paint på ett skikt av polyuretan till den exponerade spånskiva. Laminat bänkskivor har endast ett tunt lager av laminat på toppen; resten består av en brun spånskiva som du annars aldrig skulle se. Vänta 24 timmar efter installation av polyuretan så att det torkar helt innan du fortsätter med ditt projekt.

•DIP en spackel i en hink med thinset. Sprida det på undersidan av din bänkskiva infoga. Detta är vad hjälper kakel följa spånskiva.

•Read anvisningarna på din slipad injekteringsbruk och blanda injekteringsbruk blandningen med vatten. Använd en svamp för att jämna din slipad injekteringsbruk över ytan på din kakel. Se till att fogarna blir mellan alla brickor.

•Torka ner kakel med en våt trasa för att ta bort alla injekteringsbruk på ytan av plattorna. Låt plattorna ligger i ytterligare 24 timmar. Du kan använda ditt kakel bänkskiva Infoga som vanligt.