Hur att reparera ett badrum

Hur att reparera ett badrum

Ditt badrum är en av de viktigaste rummen i ditt hus. Du ta bad här, utsöndra kroppsligt avfall och fräscha upp. Vad om något tårar upp i ditt badrum som en toalett, handfat eller kanske vattenskador? Läser denna artikel kommer att visa dig hur att reparera ditt badrum så att det är i toppform.

Instruktioner

•Repair din toalett. Din toalett är kanske en av de mest använda delarna av ett badrum och låta reparationer gå försummade kan kosta stora pengar i byta din toalett. För att hålla din toalett i skick, bör du kontrollera vatten rören ovan och nedan hemmet, kontrollera och reparera tätningen på basen av toaletten (vanligtvis dold under toaletten) och kontrollera handfatet och ersätta förslitna delar. Det rekommenderas att du kontrollera och reparera den ovan nämnde delar på din toalett så att du har en fungerande toalett och således ett fullt fungerande badrum.

•Repair din diskbänk. Reparera din diskbänk är svårt men det finns mycket mindre delar oroa sig att upprätthålla. De vanligaste slitage på en diskbänk förekommer i rören och de tätning som tätar diskhon på väggen om du har en vägg modell. Tätningen runt en vägg modell diskbänk kan köpas på någon järnaffär och bör kontrollera 1 - 2 gånger per år och repareras om det behövs. Om din diskbänk pipor läcker, ska du köpa ringar, rördelar eller annat material som du anser vara nödvändiga för fastställandet av läckan. Om läckage går oupptäckt, kan detta orsaka vattenskador.

•Rengör och fix vatten skador problem. Oupptäckta vatten läcker från din diskbänk, toalett eller badkar kan orsaka vattenskador på ditt golv och andra områden av ditt badrum beroende på var läckan kommer från och vilken typ av armatur i ditt badrum. Reparerar ditt badrum efter vattenskador kan vara en mödosam uppgift. Om vattenskador är ljus och isolerade kan du rengöra den med kanske ett industriellt icke-slipande rengöringsmedel och återställa det drabbade området. Svår, oupptäckta vattenskador kan resultera i skador på golvet, lukter och svår mögel. Reparera allvarliga vattenskador kan kosta hundratals eftersom det är troligt att du kommer att behöva riva ut ditt badrum kakel och behandla den under golv i badrummet.

•Kontrollera plattsättning ofta. Om du har badrumskakel i ditt badrum, måste du kontrollera dem för att se till att fogarna är i takt och för att se till att inget vatten skador uppstår under plattorna. Vissa badrumskakel, men kräver inget mer än bara åter injektering. Om du låter ditt kakel gå för lång tid utan underhåll, ditt golv kommer att vara mindre tilltalande och du kan drabbas av skador problem) särskilt i områden där vatten trafiken är frekvent mer sådan som framför badkar och handfat). Det rekommenderas att du kontrollerar din kakel injektering 1 - 2 gånger per år reparera om det behövs och ersätta trasiga plattor som behövs.

Tips & varningar

  • Vissa reparationer badrum kan hållas till ett minimum genom att göra de rutinmässiga mindre reparationer som nämns ovan i ditt badrum så att de inte leder till större mer kostsamma reparationer.