Hur att reparera ett badrum handfat som rinner ut i badkaret

Hur att reparera ett badrum handfat som rinner ut i badkaret

Ditt badrum handfat och badkar har separata linjer, men de matas in i samma gren röret i ditt hus VVS. Gren röret matas så småningom in i huvudsakliga stupröret, som bär alla avloppsvatten från ditt hus till avloppssystemet. A täppa i förgrena sig fodra eller ytterligare ner avlopp linje, eller i ventilationsrör, kommer att orsaka avloppsvatten att komma den badkar drain.

Instruktioner

•Dra proppen ur diskhon avlopp och fylla diskhon med minst en tum av stillastående vatten. Tryck på en kolv cup över avloppet öppna och pumpa handtaget upp och ner kraftigt minst 12 gånger innan du tar bort koppen.

•Placera en hink under diskbänken och skruva röranslutningar, fånga avloppsvattnet i hinken. Mata en avlopp skruv in i röret som kommer ut ur väggen när du vrider veven på den auger handtag medurs.

•Dispense hela flexibla linjen på skruv och vrid veven moturs som du lindar den auger linje tillbaka i handtaget. Montera stuprör och kör diskbänken är varmt vatten i avloppet i minst två minuter att ta bort någon löst skräp.

•Climb på taket, med hjälp av en stege. Leta upp vent rör öppnandet som sitter ungefär ovanför badrummet och titta ner i röret med en ficklampa. Använda en flexibel insamling för att ta bort hinder nära toppen av röret.

•Spray vatten ner ventilationsrör, med hjälp av din trädgårdsslang och en högtrycks fastsättning. Kontakta en rörmokare om problemet kvarstår, eftersom detta kan tyda din VVS har en stor täppa.