Hur att reparera en trasig dusch avlopp

Hur att reparera en trasig dusch avlopp

Dusch drains tillåter att avfall att resa från duschen till husets viktigaste kloakledningen. De är oftast gjorda av plast ABS (akrylnitril butadien styren) svart eller vit PVC. Diametern på dusch avlopp kan variera efter region. När de blir gamla, kan avlopp spricka eller fraktur. Detta resulterar i problemområdet skärs och en ny bit av röret som limmas på plats. När området är beläget, är det en ganska snabb och enkel process att fixa.

Instruktioner

•Mark dusch avloppsledningen 6 inches på varje sida av fraktur/skadan--använda en filtpenna. Skär genom röret på varje markerar, med en bågfil. Slipa bort eventuella grader.

•Kapa en ny bit av ABS röret till samma längd som den bit som var utskuren. Ta bort grader.

•Glue båda avslutar av det nya röret--Använd ABS lim. Också limma en inuti slutet av två raka ABS kopplingar. Kopplingarna är samma diameter som röret. Push limmas kopplingen slutar på vardera änden av röret--håll i 30 sekunder.

•Glue de befintliga rör avslutas, och de återstående inne i ändarna av kopplingarna. Driva kopplingarna och rör mellan de befintliga skära rör ändarna--håll i 30 sekunder. När limmet har torkat, kan dusch avlopp användas.

Tips & varningar

  • Om befintlig dusch avlopp röret är PVC-plast, först prime alla fogar med PVC primer. Sedan tillämpa PVC lim på lederna innan du monterar ihop.
  • Kolla diametern på befintlig dusch avlopp röret innan du installerar nytt rör och kopplingar.