Hur att reparera en Touch lampa strömbrytare

Hur att reparera en Touch lampa strömbrytare

En touch lampa styrs av en inre switch ansluten till ledningar som lampa och lampa kroppen. Du byta lampan på och av genom att röra vid någon metall på lampan, att slutföra kretsen med handen. Som med någon lampa switch, touch-kontroll kan misslyckas med täta och kontinuerlig användning och ofta behöver bytas ut, vilket gör att din lampa att fortsätta sin verksamhet som avsett. Ingen tidigare erfarenhet av elektriska är nödvändigt att reparera en touch lampa strömbrytare.

Instruktioner

•Ta bort lampskärmen och lampan harpa från touch lampa.

•Flytta din touch lampa till en robust arbeta ytan och ta bort botten från basen av din lampa. Botten, som tillverkat din touch lampa, ansluter till basen med skruvar eller skalar av som plast Matförvaring behållare lock.

•Wrap en bit svart eltejp runt lampan Anslut sladden som ansluter till den touch-kontroll svart tråd. Vira en extra bit av svart eltejp runt lampan uttaget kabeln som ansluter till touch kontrollens grå eller röd tråd. Svart tejp indikerar dessa trådar som svart eller heta ledningar. Färgerna av touch-kontroll ledningar varierar från tillverkare till tillverkare. De är svart, röd, vit och gul eller svart, grått, vitt och gult.

•Untwist de tre tråd kopplingar håller touch kontroll och lampa trådarna ihop. Vrid låsmutter moturs med tång för att ta bort den från bröstvårtan. Ta bort ringen terminal från under låsmutter. Ringen terminal är kopplad till den gula sladden från touch kontroll. Bröstvårtan är ett ihåligt rör med yttre trådar. Det används för att hålla separata delar av lampa och belysningsarmaturer ihop samtidigt som det är en väg för ledningarna att resa.

•Installera den nya touch-kontrollen i botten av din touch lampa. Sno en orange kabel-kontakt på svart touch kontroll kabeln ansluter den med lampa plug tråd du lindade med svart eltejp. Genom att vrida en annan orange kabel-kontakt till grå eller röd tråd från touch kontroll, ansluta den till lampan uttaget tråd lindade med svart eltejp.

•Sätt ringen terminal ansluten till den gula sladden från touch kontroll över bröstvårtan. Ersätta låsmutter på bröstvårtan som du tog bort i steg 4. Anslut de återstående två lampa kablarna till vit touch kontroll tråd med hjälp av en extra orange kabel-kontakt.

•Byt ut botten till basen på din touch lampa. Sätt lampan harpa och lampskärmen på touch lampa.