Hur att reparera en repig trägolv

Reparera skrapmärken på trägolv kräver inga specialverktyg eller rengöringsmateriel. Detta är goda nyheter eftersom ett trägolv är lätt skråmat när möbler dras över den. till exempel när diners trycker sina stolar från en tabell. Skrapmärken orsakas också av människor som gick över ett trägolv med högklackade skor och hårda, mörka-krängt skor. Reparera en repig trägolv med samma teknik som du skulle ta bort repor från linoleum, vinyl och andra golvtyper.

Instruktioner

•Torka av instegsskydd markerar med en torr pappershandduk. Ibland räcker den friktion som orsakas av pappershandduk att lyfta markerar av trägolv.

•RUB en ny tennisboll på repig områden. Om repig området är stor, punktera den nya tennis bollen med ett rakblad och infoga en kvast handtag. Kan du stå att gnugga skrapmärken istället att krypa på händer och knän.

•Använd upp till fyra droppar tea tree olja i området repig och torka bort oljan med en torr trasa eller en torr pappershandduk. Gnid försiktigt destillerat vit vinäger i områdena som tidigare repig.

•Sprinkle bakpulver på en fuktig svamp och gnid den på instegsskydd markerar. Bakpulver är försiktigt slipande och repar inte ett trägolv. Det kan dock vara lagom nötning att träna skrapmärken. Använd en annan fuktig svamp för att torka bort bakpulver kvar.

•Sweep eller dammsug hela trä golv efter alla skrapmärken tagits bort. Ren det som vanligt för en ultraclean trägolv.