Hur att reparera en PVC vattenlåset

Hur att reparera en PVC vattenlåset

PVC avlopp fällor (P-fällor) ansluts mellan vertikala röret som går från diskbänken dräneringshål och fälla adaptern ansluten till slutet av avloppsledningen som kommer ut ur väggen. Fällan själv består av en U-formad böj och en horisontell sektion av rör kopplad till ena sidan av böjen. Vatten samlas i fällans krök att stoppa avlopp gaser från att resa upp genom dräneringshålet i rummet. Fastställande av en P-fällan läckor består av antingen skärpning fällans nötter eller ersätta fällan helt och hållet.

Instruktioner

•Look för läckor från fällan. Lossa muttern fästa vertikala röret från handfatet av fällan, och dra fällan från röret. Dra bort plast komprimering ringen runt vertikala röret mellan fällan och muttern, och ersätta den med en ny. Passar i slutet av fällan tillbaka på vertikala röret och dra åt muttern till fällan för hand.

•Dra den fällan muttern fästa böja till horisontellt avsnitt för hand. Också dra åt fälla kortets nöt att fälla röret för hand. Kör vatten genom P-fällan. Om läckan fortfarande existerar, eller ett hål i P-fällan är synlig, fällan behöver bytas ut.

•Lossa fälla adaptern mutter för hand. Lossa muttern kring vertikala röret från diskbänken dräneringshålet. Dra bort P-fällan, och ta bort muttern och komprimering ringen från vertikala röret bifogas dräneringshålet. Om alla nötter är stel, lossa dem med en rörtång.

•Tryck en ny mutter och komprimering ringen på vertikala röret kopplade till diskbänken dräneringshålet. Lossa muttern som håller fällans böja till den horisontella sektionen. Tryck i slutet av den horisontella delen av fällan in i fällan adaptern. Skjut den andra änden av fällan på vertikala röret bifogas diskbänken dräneringshålet. Dra åt muttern kring vertikala röret till fällan för hand. Dra sedan åt fälla kortets nöt att röret, också för hand. Dra slutligen åt muttern som håller fällans Böj till dess horisontell sektion för hand.

Tips & varningar

  • Placera en hink under gamla P-fällan när du tar bort den för att fånga något avlopp vatten i fällans bend.