Hur att reparera en målad Fieldstone stiftelse

En fieldstone stiftelse, som består av ett tunt lager av murbruk som håller stenarna på plats, kräver rutinmässig vård och underhåll. Måla det inte bara lägger till färg till källaren, det hjälper också att skydda och bevara fieldstone. Murbruk pälsen så småningom flingor och försämras över tid. Detta utsätter inte bara stenarna, men också murbruk mellan stenarna, varvid fieldstone blir smulig och sliten områdena kommer att ställa ut en mjuk, sandiga utseende. Det första steget i målning stiftelsen är att reparera de skadade områdena. Skydda ditt hem stiftelse genom att reparera och måla den.

Instruktioner

•Scrape bort lös och sönderfallande färg från grunden med en metall spackel. Om bitar av fieldstone är lös eller smulig bort dem också. Sopa golvet med en kvast efter du skrapa stiftelsen.

•Rengör stiftelsen antingen med högtryckstvätt eller för hand. Använd inte högtryckstvätt om din källare saknar tillräcklig avlopp. Om du rengör stiftelsen för hand, fylla en hink med varmt vatten och trinatriumfosfat (TSP), ett renare, allrengöringsmedel och skrubba lösningen till stiftelsen med en hård borste, skölj sedan med vatten. Om du använder högtryckstvätt, kommer att de flesta lokala utrustning Uthyrning butiker hyra en för $40 till $60 per dag. Fyll en hink med tsk och vatten och plats tryck bricka tvättmedelsfacket tune in i skopan. Spraya på ett avsnitt i grunden på en tid, då skölj med vatten.

•Patch sprickor och hål med en konkret lapp förening. Lapp betongmaterial finns i täta-liknande rör och i regelbundna behållare. Köpa flera av båda. Använda en täta-pistol för att tillämpa den lapp sammansatta till sprickor och sömmar. Använda en spackel för att fylla större hål. Gå över området med en spackel tills den är slät och jämn. Låt den lapp förening att torka.

•Sätt rullen till en förlängning pol.

•Pour två till tre gallon av frimureriet primer i en fem gallon hink. Placera en färg skärm på en insidan av skopan.

•DIP rullen i hinken och rulla den på skärmen för att ta bort överflödigt primer. Gör ett avsnitt i taget. Rulla primern till stiftelsen. Gå tillbaka över samma område med en borste och prime de områden som rullen inte kunde nå. Upprepa processen tills hela grunden är täckt med primer. Tillåta primer pälsen till ordentligt torra innan överlack.

•Ta bort den gamla rollern från förlängning pol och placera en nya roller på förlängning stolpe. Häll två till tre gallons av utomhusfärg latex i en fem gallon hink.

•Kapa i stiftelsen fieldstone med pensel och följa upp med rullen. Arbeta på ett avsnitt i taget. Överlack är det viktigt att skära i med penseln först och sedan följa upp med rullen. Detta bidrar till att dölja penselavtryck genom att låta färgen appliceras med rullen och färgen appliceras med pensel att blanda ihop.

Tips & varningar

  • Tillämpa en primer rock till stiftelsen är ett nödvändigt steg innan faktiskt måla grunden med en latexfärg. Om du inte tillämpar en primer på överlack kommer att flagna och skala lättare och färg har svårare att hålla sig till fieldstone.