Hur att reparera en konkret fönsterbrädan

Konkreta fönsterbrädor är vanligare på äldre hus än de nyare. Många av dessa bostäder är historiska och deras ägare arbetar hårt för att hålla dem i gott skick. Du kanske vet ganska lite om hushåll reparationer, men även kunniga villaägare kan bli förvirrad när det gäller att reparera något så unikt som en konkret fönsterbrädan. Det finns flera typer av skador som kan uppstå på din konkreta sigill, och var och en måste repareras på rätt sätt för att upprätthålla integriteten i fönsterbrädan och säkerhet i fönstret själv.

Instruktioner

Beredning

•RUB ytan av alla skadade områden med en hård borste. Ta bort så mycket konkreta skräp som möjligt.

•Sand någon grov konkreta områden med grov-slippapper. Gör betongen så jämn som möjligt.

•Skölj konkreta fönster fönsterbräda brunnen att tvätta bort alla lossade vittrande betong och någon slipning damm. Vänta två dagar för konkreta tröskeln att torka inifrån och ut.

Horisontella ytan reparationer

•Fix varje litet eller medelstort sprickor i din konkreta fönsterbrädan med täta. Passar den smala spetsen av en flaska av silikon latex täta i varje spricka och överfyllnad av cirka ¼ tum. Sprida och platta täta med en liten spackel; skrapa bort alla röran med kanten av kniven.

•Fyll urkärnade områden eller återskapa hörn och kanter med beredda konkreta patch. Tryck mjukt patch produkten i gropar med hörnet av en murslev eller använda murslev för att bygga upp konkreta patchen på kanter eller hörn. Använd det platt ansiktet av murslev att släta och forma patchar.

•Resurface färgas eller sprucken betong fönsterbrädor med ny betong. Använd en pensel för att gälla hela fönsterbrädan konkreta bindningmedel. Applicera en 3/8-inch-thick lager av betong över tröskeln med en murslev, efter alla konturer att efterlikna sin ursprungliga form.

•Let reparerar torr för en till två dagar och bota ny betong i ca fem dagar.

Lodrät yta reparationer

•Använd epoxi, som inte kommer att flyttas till gör vertikal spricka reparationer. Infoga injektion hamnar i ditt kit längs den spricka, trycka dem så långt möjligt. Placera en port i vardera änden av sprickan och utrymme de andra ½ tum till en tum ifrån varandra.

•Använd en pensel att belägga det skadade området inifrån och ut med epoxi lim. Vara säker på att få limmet så nära som möjligt till portar men inte på dem. Vänta tills limmet blir klibbigt — ungefär tre minuter.

•BEGIN fyller injektion hamnar med epoxi, arbetar från lägsta porten till den högsta. Sluta fylla den aktuella porten när epoxin är synlig i hålet av den ovanför. Täck varje port med sin motsvarande mössa och låt epoxin torka i två dagar.

•Knock injektion hamnar på en 45-graders vinkel med en hammare. Dra varje port av sprickan. Ta en spackel kniv eller måla skrapa bort någon överflödig epoxi på fönsterbrädan.