Hur att reparera en Kenmore slang

Kenmore är ett varumärke av apparater tillverkas och marknadsförs av Sears. Sin linje av dammsugare kommer i en mängd olika former och stilar. Dessa apparater har en slang bifogad fil som gör att dammsuga att utvidga till svåra att nå ställen, hörnen och under sängar. Eftersom dessa slangar alltid böjning, kan ibland de bära och bryta, som kräver en reparation. Eftersom dessa slangar är relativt billig och enkel service, är det bästa sättet att reparera en Kenmore slang helt enkelt att ersätta den.

Instruktioner

•Flytta din Kenmore slang ut i ett öppet område med massor av luftcirkulation, till exempel en veranda eller uppfart, att förhindra att damm och andra vakuum skräp från att fly in i ditt hem.

•Lossa vakuum från väggen.

•Koppla bort eventuella bilagor i andra änden av Kenmore vakuum böjlig som damm rullarna eller klädsel städare, om den finns.

•Skruva ur slangen från uttaget där den möter dammsugaren. Rotera i slutet av slangen 1/4 av en sväng och sedan dra rakt ut. På andra modeller, koppla bort slangen genom att trycka in de två flikarna på vardera sidan av slangen med en hand och dra basen av slangen ur uttaget med den andra.

•Sätt uttaget av den nya slangen till vakuum bas. Antingen sätt vakuum och vrid 1/4 rotation, eller tryck på vakuumslangen end i uttaget tills flikarna på vardera sidan på, beroende på din vakuum modell.

Tips & varningar

  • Bära en damm eller allergi mask innan du börjar den här åtgärden om du är allergisk mot damm.