Hur att reparera en icke slipas injekteringsbruk jobb

Injekteringsbruk installeras mellan plattor för att skydda brickor från fukt och andra faktorer som kan bidra till försämring. Dessutom hjälper injekteringsbruk till att hålla plattorna tillsammans. Nonsanded injekteringsbruk används vanligtvis i kakel jobb när kakel avståndet är mindre än 1/16 tum eller på marmor, granit och annan sten ytor. Nonsanded injekteringsbruk kan börja spricka och smula över tiden, lämnar kakel kan skadas. Det är viktigt att reparera skadade injekteringsbruk vid första anblicken att förhindra kakel problem på vägen.

Instruktioner

•Bestäm vilken grout lederna måste repareras. Medan vissa lederna kan visar uppenbara tecken på sprickor och förfallna, andra kan se fina men är faktiskt på gränsen till sprickbildning. Sticka runt på gemensamt med spetsen på en mattkniv. Någon grout lederna som är mjuka behöver repareras.

•Ta bort det skadade injekteringsbruket med en injekteringsbruk såg. En injekteringsbruk såg är billig och kan köpas i de flesta hem förbättring centra. Köra injekteringsbruk såg fram och tillbaka över det gemensamma använda en sågning rörelse för att bryta upp injekteringsbruk. Ta bort minst 1/16 tum av befintliga injekteringsbruk. Använda injekteringsbruk såg med försiktighet, så att ansiktet av kakel inte är skadad.

•Använd en pensel ta bort injekteringsbruk från lederna. Ta bort så mycket skräp från lederna som möjligt att tillåta nya bruket att hålla sig ordentligt. Sopa upp injekteringsbruk och damm med en kvast och SOPSKYFFEL och ignorera.

Kulglass en generös mängd ersättning injekteringsbruk från hinken med en spackel. Tvinga injekteringsbruk i kakel lederna.

•Köra spackel över fogarna att jämna ut och tvinga den djupt in i kakelfog. Håll injekteringsbruk flötet i 45 graders vinkel och köra den diagonalt över kakel. Applicera tryck medan du kör murslev fram och tillbaka över fogarna flera gånger tills fogarna är även med ytan. Använda fingret för att jämna ut eventuella brister i fogarna. Fortsätt med detta tills alla lederna är fyllda med injekteringsbruk.

•Tillåt injekteringsbruk torka i ca 15 minuter, eller tiden injekteringsbruk tillverkaren rekommenderar.

• Fyll en hink med varmt vatten. Doppa en svamp i hinken och vrid den väl ut. Lätt torka svampen diagonalt över i fogarna. Detta tar bort eventuella överskott injekteringsbruk från brickor. Skölj och vrid ur svampen ofta så att inte sprida injekteringsbruk ytterligare på ansikte brickor. Gå över ansiktet av plattor med en torr trasa, utan för att störa fogarna, ta bort alla injekteringsbruk rester från kakel.

•Let injekteringsbruk bota för ca 48 timmar eller torktiden rekommenderas av tillverkaren, innan utsätta den för trafik.

Tips & varningar

  • Ansöka injekteringsbruk till kakel i små delar så att det lätt kan spridas innan den har en chans att torka.
  • Om du inte bort injekteringsbruk från hela kaklade ytan, ta en bit av injekteringsbruk till ett hem förbättring center att försöka matcha färgen när du köper injekteringsbruk.