Hur att reparera en eldstaden med Prefab

Hur att reparera en eldstaden med Prefab

Reparera en brännkammare av prefab material är ett realistiskt gör det själv projekt som kan spara upp till 2/3 av professionella reparationskostnader. En reparerade eldstaden sparar energi, minskar uppvärmningskostnaderna och underhåller värdet för egenskapen, särskilt när det är dags att sälja. Det finns två typer av prefab eldstäder: vedeldad spis och gas-brinnande brasan. Prefab eldstäder kallas ibland tillverkade eldstäder eller noll-clearance eldstäder. Att veta dessa grunderna, samt förstå de grundläggande delarna av en eldstad, hjälper till att undvika kostsamma — även med dödlig utgång – misstag.

Instruktioner

Ersätta paneler

•Ta bort den främre delen av eldstaden tillgång panelerna ordentligt. Ta bort klipp som håller paneler på plats. Prefab eldfasta paneler är konkreta sidorna, ryggen och botten av eldstaden och är utbytbara.

•Hitta nödvändig information under eldstaden där fläkten är: modellnummer, serienummer och tillverkare bör hittas i metall information tags eller på en informationsskylt.

•Kontakta eldstaden tillverkaren och kontrollera om modellen är fortfarande tillgänglig. Alternativt hitta en butik som säljer spis enheter och chatta upp ägaren eller chefen. Ibland, de modellen ändringarna bara på grund av uppdaterad modell färger eller andra kosmetiska skäl medan grundläggande modellen är densamma; bara ytterligare kan undersökning avslöja detta.

•Kontrollera att panelerna är ordentligt förpackade för leverans eller leverans som paneler kan bryta lätt i transit. Använda en kurir som ger försäkring för panelerna.

•Följ tillverkarens anvisningar strikt under själva installationen. Klipp paneler på plats.

• Få en certifierad Sotare att se till att du har uppfyllt alla brand säkerhetsstandarder. Detta samråd avgift ska pågå en timme på mest och skulle kosta mycket mindre än en avgift för hela installationen.

Reparation av sprickor

•Kontrollera hur bred stolarna är. Om en tandpetare kan passera genom, behövs panel ersättare. Om sprickan är mindre, kan ursprungliga paneler fortfarande repareras. Om det är en metall panel, sedan behövs panel ersättare också.

•Mix hydrauliska Eldfast cement enligt instruktioner. Hitta denna specialitet cement i mason förser butiker.

•Layer ett tjockt skikt över sprickor, gradvis utjämning ner cement lagret.

•Skapa tegel intryck över lagret medan cement är fortfarande fuktig. Värdering lämpliga lodräta och vågräta linjer att simulera tegelstenar med hjälp av en murslev spets eller grill pinne. Rengör murslev spets/Grill pinne varje så ofta för att undvika eventuella uppbyggnad och uppnå rena linjer, men handritade brister är bra. Torka bort överflödig cement på väggarna med en fuktig trasa; Låt torka i 3 till 7 dagar.

•Fire upp härden "Age" tegel rader och skapa en rustik look.