Hur att reparera en bubbla i gips

En bubbla i gips orsakas av antingen luft eller vatten som driver på det yttre lagret av gips. Många gånger inträffar detta på en led där drywall tape placerade. En bubbla i gips bör fastställas utan dröjsmål att undvika problemet blir värre och påverka ett större område av gips. Denna reparation sker i ca 20 minuter, inte räknar torktiden och målning. Om korrekt förfarande följs, kan även nybörjare uppnå professionella resultat.

Instruktioner

•Kapa runt basen av bubblan med en mattkniv. Se till att du inte skär in i bra gips men endast den delen som är bubblade. Använda kniven skära av så mycket av bubblan som du kan.

•Scrape det drabbade området med en 6-tums gips kniv att ta bort alla återstående flingor eller lösa bitar.

•Spread gemensamma förening i det drabbade området, och jämna det även med kanten av gips kniven. Tanken är att fylla området och jämna det även med resten av väggen. Låt den gemensamma förening torrt i 24 timmar.

•Sand området med ett gips slipning svamp. Se till att du tar bort alla områden eller fläckar av torkade fogmassa. Om området har fortfarande låg ställen, sprids på en annan kappa av gemensamma förening och sand det efter det torkar.

•Paint området med matchande färg och en pensel.