Hur att reparera en brännskada i klädsel

Det tar bara en gäst med en nervös hand att släppa en tänd cigarett och orsaka ett brännmärke i din klädsel. Du kanske tror problemet är oåterkallelig. Men reparation av en brännskada i denna typ av material är faktiskt ganska lätt att fixa, förutsatt att du har rätt verktyg.

Instruktioner

•Placera en liten mängd majonnäs på stoppningen, försiktigt så att inte gnugga det i hela vägen till botten. Lämnar detta på plats i minst 5 minuter och sedan använda dina naglar för att dra bort majonnäs. Eftersom du repa på klädseln, kommer att majonnäs föra fram en stor del av brända plats. Om detta inte fungerar, Fortsätt efter nästa steg.

•Använd en mattkniv försiktigt och långsamt skära bort den brända bit av klädsel. Ta din kniv ända ner till botten av tyget tills du kan dra av det i ett stycke.

•Köra din kniv över några andra ställen av klädseln att samla upp några extra fibrer. Dessa fibrer används för att dölja den plats du klippa ut tidigare. Du kan få dessa fibrer från någonstans som inte är mycket synligt som baksidan eller undersidan av lappa. Bara trimma bort dem med kniven.

•DAB en liten mängd klister eller extra styrka limma på botten av pjäsen där din hålet är och infoga varje fiber bit för bit. Detta steg tar dig ganska stund beroende på storleken på den brända bit du bort. Ett par pincett kan göra processen gå lite snabbare.

•Justera placeringen av fibrerna tills det matchar resten av klädseln. Du kan behöva flytta fibrerna med händerna till höger eller vänster att det ser bättre.