Hur att rengöra täljsten

Eftersom det är en av de mest motståndskraftiga typerna av sten på jorden, användas täljsten att göra allt från bänkskivor till pizzaugnar. Motståndskraftig mot värme, kemikalier och andra potentiellt skadliga effekter, täljsten kommer att upprätthålla en ny titt i år, och är enkel att rengöra.

Instruktioner

•Fyll handfat, hink eller bunke med varmt vatten och tillsätt några droppar tvål. Skålen rengöringsmedel fungerar bra för att rengöra täljsten ytor, eftersom det hjälper för att skära igenom alla potentiella fläckar som har fastnat på ytan. Blanda för att vara säker att SÅPLÖDDER form.

•Våt en tvättlapp eller svamp i tvålvatten och använda att skrubba ytan av täljsten. Använd inte en pad stålull eller andra hårda skurborstar, som riskerar du sprätta fasaden på stenen. Skrubba tills fläcken är borta. Skölj av SÅPLÖDDER disktrasa och torka bort eventuella överskott tvål kvar på ytan.

•Använd kemiska färgborttagningsmedel på en särskilt hård fläck. Applicera lite av färgborttagningsmedel med en handduk eller liten pensel; Låt några minuter för kemikalier att arbeta. Torka bort färgborttagningsmedel och fläcken. Om du använder den här metoden måste du rengöra ytan noggrant efteråt med vanlig tvål och vatten för att avlägsna alla återstående kemikalier.

•Torr ytan noggrant med en handduk, eller låt lufttorka.

Tips & varningar

  • Regelmässig tillämpning av mineraloljor som hjälper till att hålla den täljsten ser frisk och förbättra de naturliga färgerna av stenen.
  • Använd inte kemikalier som färgborttagningsmedel för att rengöra ytor som mat tillagas eller ätas.