Hur att plantera palmer som en stiftelse

Stiftelsen planteringar är planteringar gjort vid ett hus. Ursprungligen användes för att dölja grunden för äldre hus, enligt Clemson University. Nu används foundation planteringar i landskapsarkitektur design. Om du bor i ett varmt klimat, till exempel Kalifornien eller Florida, kan du använda palmer som din foundation plantering. Palms lägga en air av tropikerna till din trädgård och växer bra utan en massa underhåll, vilket gör dem ett enkelt landskapsarkitektur val.

Instruktioner

•Välj en mindre Palm som inte kommer att växa för stor bredvid ditt hem, som lady palm, dvärg palmetto eller Europeiska fan palm.

•Välj ett område runt din foundation för palm. Välj en plats med full sol och väldränerad jord. Se också till palm kommer inte att blockera utsikten från ett fönster.

•Lägg till 3 till 4 inches av kompost i jorden och arbeta den till ett djup av 18-36 inches djup med en diameter 6 till 8 fot brett.

•Dig ett hål för palm som djupt som i Palms rotklump och tre gånger så brett. Palm i hålet och fyll hålet med jord. Vatten handflatan bra för 15 till 20 minuter som du fylla hålet med jord.

•Mulch runt basen av gömma i handflatan med ett lager kompost 2 till 3 inches tjock och 3 till 4 fot i diameter. Håll i området bredvid i Palms stammen gratis kompostmaterial från 1 till 2 inches.