Hur att plantera körsbärsträd i Floyd County, VA

Hur att plantera körsbärsträd i Floyd County, VA

Körsbär är vackra, tidigt blommande träd som växer både bära frukt och landskapsplanering träd i trädgårdar. Dessa sten fruktträd behöver långa varma somrar, men kräver också djupt frossa på vintern att ställa deras blom och frukt. De trivs inte i varma, subtropiska områden men göra mycket bra i Förenta staternas Department of Agriculture växande zoner 5 till 8 i Virginia. Floyd, Virginia, som faller i växande zon 7, ger perfekt sommar- och vintertemperaturer för utomhus körsbärsträd. Plantera din körsbär på rätt platser och med rätt ingredienser för att lyckas.

Instruktioner

•Plant körsbär träd tidigt på våren, strax före sista frost i Floyd. Denna tidpunkt kommer att falla i den tredje eller fjärde veckan i April och kommer att ge körsbär kall kick det måste samtidigt som det är en lång, varm sommar av växande innan vintern kommer.

•Hitta två ställen för körsbärsträd. Sötkörsbär self-infertila och kräver en andra träd för pollinering och så småningom frukt skörd. Plantera mer än en sort ökar chanserna för pollinering och bära frukt i någon fruktträd. Varje plantering plats måste få åtta timmars full sol varje dag och snabb dränering och har 15 till 20 fötter växande utrymme. Välj platser att sitta på upphöjda platser för luftcirkulation och sitta inom 30 fot av varandra.

•Förbered plantering webbplatser. Gräva i topp 3 fötter av jord på platsen att lossa den och sedan blanda 1 fot snabb-dränerande jord i brukat platsen. Körsbär kräver inte bördig jord, men behöver utmärkt dränering och lös jord för roten tillväxt.

•Plant två Virginia-vänlig sorter av körsbärsträd. Välj sorter som Montmorency, Northstar, Cavalier, Viva, Kristin, kejsaren Francis och Napoleon. Plantera körsbär i hål som är dubbelt så stor som deras rot bollar, men 3 inches mer grunt. När körsbärsträden planteras, bör deras graft unionen sitta 3 inches ovanför markytan. Packa jorden i runt rötterna noga för att avlägsna luftfickor.

•Water varje körsbär plantor med 2 gallon vatten för att lösa jorden runt rötterna och hjälpa plantan upprätta.

Tips & varningar

  • Täcka körsbärsträd på våren, efter deras Blom, att skydda blommorna från sena froster. Kasta en plåt över varje träd på natten, då avslöja dem under dagen. Frosten efter de träden blommar kommer att döda blommorna och eliminera möjligheten av frukt.