Hur att plantera ett träd in Memoriam

Hur att plantera ett träd in Memoriam

Livet är flyktigt, och ett sätt att fira bortgången på av en älskad är att fokusera på nytt liv. Plantera ett träd till minne av någon du har förlorat är ett sätt att fortsätta livet i den personens namn. Du kan även plantera ett träd för att hjälpa till att läka smärtan att förlora ett husdjur. Förlorad kärlek gör ont i någon form, och plantera ett träd på memoriam inte bara hjälper till att läka sorg, men det gynnar planeten.

Instruktioner

•Plant ett träd i ditt eget landskap som en ceremoniell gåva till någon förlorade i ditt liv. Du kommer att lägga till din landskapets skönhet och som du fira din älskade en. Detta är ett levande minnesmärke som borde vara där för din livslängd och därefter, samtidigt bidra till att rena luften och ger ett hem för vilda djur.

•Look företag som hjälper dig att plantera ett memorial träd eller träd i områden där beskogning behövs mest.

•Kontrollera med din ort eller stad. Vissa områden har program som uppmuntrar återbeskogning och är glad att plantera ett träd för att hedra någon viktigt för dig.

•Plant ett träd åt någon annan att hjälpa dem att hantera sin sorg, plantera ett träd för att fira en lyckligare händelse eller köpa en levande julgran och plantera det utanför efter semestern. Se till att du plantera den i en plats där det får tillräcklig vatten och sol och där det kommer att ha utrymme att växa till dess full, höga höjd.