Hur att plantera ett träd för att hedra någon

Hur att plantera ett träd för att hedra någon

Vad kan vara mer underbar än att plantera en levande memorial träd att fira någons liv? Varje gång du eller en familjemedlem eller vän tittar på trädet, ett minne kommer att utlösas och förhoppningsvis skönheten i trädet kommer att få tillbaka glada minnen. Inte bara det, plantera träd är ett bra bidrag till miljön och till kommande generationer. För så många anledningar är plantera ett träd för att hedra någon en bra sak att göra.

Instruktioner

•Välj ett robust träd växt, en som kommer att leva länge och en som kan stå emot sjukdomar och starka vindar. Goda exempel är granar, tallar hemma i området där de kommer att planteras och cedrar. Oaks och och socker lönnar är också bra val. Ett dåligt exempel skulle vara en Bradford pear tree, som är vacker som en unga träd, men det hålla inte upp bra över flera år.

•Think för den person vars minne du hedra. Tror på vad för slags träd han eller hon skulle välja att plantera för sig själva om de var här. Kanske du kan komma ihåg ett specifikt träd personen en gång nämna de gillade.

•Plant ett träd till minne av en födelse eller en död, med tanke på tid på året som faller årsdagen av händelsen. Välj ett träd som blommar runt den tiden. Det finns några vinter bloomers i vissa växande zoner, som häxa Hassel. Plantera en våren bloomer specifikt för att symbolisera återfödelse och förnyelse som ett minnesmärke träd.

•Consider platsen där träd kommer att planteras. Exempelvis inte plantera den där det kan växa upp och störa luftledningar. Så småningom, nytta företaget kommer att skicka någon att klippa grenar från kraftledningar, således vanprydande memorial trädet.

•Plant ett träd till minne av bortgången av en älskad, säga en morförälder, på en plats där han eller hon kan ha satt och såg ut över gården. Eller plantera det utanför fönstret där farförälder satt och tittade igenom hennes vardagsrum eller sovrumsfönster. För att fira födelsen av ett barn, överväga att plantera ett träd utanför fönstret på dagis.

•Välj träd utifrån det kommer att planteras i jorden, och hur mycket sol eller skugga de behöver för att frodas. När du väljer prydnadsträd, kom ihåg att de kommer att kräva beskärning längs vägen.

Tips & varningar

  • Om du inte har en plats att plantera ett memorial träd eller om kanske du hyr, sedan skicka in pengar till Trädplanteringsdagen organisationen, och de kommer att plantera ett träd i ett nationellt skogs till minne av din älskade en. Du kan också donera pengar till en lokal arboretum eller park att ha ett träd som planterats i minnet av en älskad.
  • Träd i varv kräva mulching för bra underhåll. Det håller ogräs och gräs ner så rötterna av träd inte behöver konkurrera om vatten och näringsämnen med dem.
  • Om du planterade ett memorial träd i din trädgård och nu går bort, ta frön från träd eller ett klipp till roten så att du kan plantera den på ditt nya hem.