Hur att plantera ett träd för att hedra en avliden sällskapsdjur

Att förlora ett husdjur kan vara förödande. Alla behandlar sorgen olikt, och vissa är mer drabbade än andra efter förlusten av en sällskapsdjur--för vissa människor, det är mer än bara att förlora sin hund eller katt, det är att förlora en bästa vän. Det har vanligtvis rekommenderas att hålla någon form av tjänst eller delta i annan verksamhet att hedra pet, som kan hjälpa till med stängning för alla. En av de bästa sätten att hedra en förlorad älskad är att plantera ett träd i deras ära. Plantera ett träd för att hedra din förlorad sällskapsdjur kan inte bara vara en helande upplevelse, men det är bra för miljön och ger dig en speciell plats att besöka.

Instruktioner

•Skapa, eller har skapat, en plakett eller stepping stone av något slag med valpens namn på den för din memorial träd.

•Se behöver du tillstånd att plantera ditt träd på önskad plats och få det om du gör. Om du planterar trädet på din egen fastighet eller på någon annan plats, måste du se till att du inte bryter mot några lagar. Se till att detta är en plats du kan besöka ofta, som du kommer att behöva vatten ditt träd med jämna mellanrum för det första året eller så, beroende på nederbördsmönstret i området. När du är säker på att du har ett rättsligt läge att plantera ditt träd, leta upp ett trevligt ställe för att plantera den, med fullständig eller partiell sol beroende på vilken typ av träd.

•Välj ett träd. Om du planterar den i en park eller liknande område, se till att få ett träd som följer områdets riktlinjer. Välja en art som kommer att göra bra i ditt område. Efter inköp eller tar emot ditt träd, välja en trevlig dag och ge sig ut på plats för plantering.

•Dig ditt hål. Detta kan vara igång innan deltagarna anländer; Alternativt vänta för dem att komma och hjälpa till i processen. Storleken på hålet beror på storleken på roten bollen, massa rötter och jord produceras när trädet tas bort från dess behållare. Ofta när du köper ett träd kommer att jordklumpen vara insvept, troligen i säckväv. Dig din hole ungefär lika djup som denna boll och dubbelt så bred.

•Sätt roten bollen i hålet efter att ta bort den från dess behållare. Se till att lossa rötterna om de har ringlar alla tillsammans, med omsorg för att inte bryta någon. Om jordklumpen är insvept i säckväv, helt enkelt placera den i hålet och knyta upp säckväv, lämnar det att bryta ner.

• Fyll hålet med jord, stampa och klappa smutsa ner till få luftfickor ut. Skapa en cirkulär dam ca två fötter från stammen med överblivna jorden. Detta kommer att hålla vattnet när du vattnar dina träd under det första året. Upprätthålla en 2 till 4 tum djup kompostmaterial lagret inuti dammen, att se marktäckning ringen börjar cirka sex inches bort från stammen på trädet och är inte staplas direkt på den.

•Soak marken runt trädet grundligt i dess första vattning. Nu är det dags att placera din plack. Placera plattan på marken nära ditt träd, och om du gillar alla kan säga något om din förlorad sällskapsdjur.

•Dedicate trädet efter ett förfarande som du väljer, som att plack på marken nära ditt träd och säga några ord eller bjuda in deltagare att säga några ord om den förlorad sällskapsdjuret.

• Besök din träd per vecka i minst de första månaderna. Bibehålla marktäckning ring och strö runt trädet med 2 eller 3 gallon vatten (vattna behövs inte dessa veckor när naturen gör jobbet). Vatten 2 till 3 gallons per vecka vid första beroende på art av träd. Efter ett tag kan du räkna på ditt träd att överleva på sin egen i de flesta miljöer, men se till att checka in på det då och då för det första året.

Tips & varningar

  • Om du inte har en lämplig plats eller möjlighet att plantera ett träd själv men vill fortfarande ha en planterade i din pet's ära, det finns många tjänster tillgängliga kommer att ha ett träd planteras för dig i en lokal, stat eller nationalpark eller i ett liknande läge. Dessa tjänster kommer att skicka dig ett certifikat som engagemang, och i vissa fall del av avgiften kan doneras till välgörenhet.