Hur att permanent ta bort diskbänken VVS

Hur att permanent ta bort diskbänken VVS

Om du bestämmer dig att permanent ta bort en diskbänk från ditt hem, permanent bort diskbänken VVS så att du kan utnyttja utrymmet för annat. Den tuffaste delen av det här jobbet är tätning diskbänk VVS så det inte läcker. Det finns tre rör du har oroa: inloppet varmvatten, kallvatten inlopp och avloppsrör och vent tee.

Instruktioner

•Vrid av vattentillförseln för ditt hus. Kontrollera den vatten avstängningsventil som ligger vanligtvis i en källare eller i ett verktyg om du placerade runt ditt hus.

•Flytta föremål underifrån diskbänken, som förvaring hyllor, handdukar, städning leveranser eller något annat som kan vara i vägen.

•Placera en hink under p-fällan längst ned i avloppsröret. Ta ett par tång eller rörmokare skiftnyckel och lossa kopplingar på vardera sidan av p-fällan. Dra p-fällan ur diskhon VVS och hälla ut vattnet inuti p-fällan i hinken.

•Lossa de stora (ibland sågtandade) SIDOPOST muttern på undersidan av diskbänken där raka stränghållare möter på undersidan av diskbänken. Dra stränghållare ur diskhon.

•Lossa kopplingen som håller inloppsröret till avlopp inloppsröret, om den finns. Dra inloppsröret av avloppsledningen.

•Öppna diskhon kranar och låt allt vatten inuti rinna ut. Skruva loss slangkopplingar vattenförsörjning där de ansluter till leverans ventiler under diskbänken. Lossa kopplingar i andra änden av utbudet slangen där de ansluter under diskbänken på samma sätt.

•Saw ut ett område runt vattenförsörjning rör med ett nyckelhål såg eller tigersåg att komma åt rören bakom väggen. Några hus kan ha en lucka i väggen bakom där leverans ventiler är placerade, i vilket fall du behöver inte ta bort en del av väggen.

•Saw av ändarna av vattenförsörjning rör (både varm och kall) med en rörmokare bågfil, rörsågen eller roterande verktyg med skärande blad. Lite vatten kan rinna ut, vilket är normalt. Torka rör ordentligt. Såg ned något ojämna kanter med en fil. Tillämpa flux till toppen av rören, och Ställ in locket ovanpå. Tillämpa lödtenn och värme med en rörmokare fackla att försegla både varmt och kallt vatten rören.

•Knock ut väggen på samma sätt som du gjorde med vattenförsörjning rör runt avlopp inloppet. Vira en rörtång runt horisontella röret sticker ut från vent tee bakom väggen och vrid moturs. Wrap trådarna på en kontakt med rörmokare tejp. Stick in kontakten i vent tee.

Tips & varningar

  • Stegen ovan är bara en riktlinje. Din VVS kan skilja sig från det ovan beskrivna.