Hur att packa ned Rock innan du häller betong

Hur att packa ned Rock innan du häller betong

En byggnad är bara så stark som dess stiftelse, vanligtvis en betongplatta. Ofta ett betongfundament har en grund av sina egna: grus bas under betongen. Denna bas måste vara tillräckligt starka för att stödja vikten av betongen så att den nya pad inte spricka eftersom det botar. Packning rock under din betongplatta är viktigt att ge denna styrka. De flesta människor äger inte de verktyg som behövs för att slutföra detta projekt. Lyckligtvis kommer din lokala utrustning Uthyrning butik har de verktyg du behöver. När du har byggt din former, är det dags att göra en grus bas.

Instruktioner

•Don dina handskar och skyddsglasögon. Skyffla ett 6-tums lager av grus in i bildar. Rake grus basen platt. Ta din tid och se till att hela området är täckt med ett jämnt lager av rock.

•Lift hoppning-jack tamper över form och fäst den på gruset. Starta den jumping jack och packa runt ytterkanterna på formuläret. Vara försiktig med att slå form och slå den sin plats. Ta bort jumping jack från arbetsområdet.

•Lift pad tamper på pad. Don din hörselskydd. Starta maskinen och packa resten av pad. Manövrera mixtra runt hela pad två gånger för att säkerställa fullständig packning. Ta bort den från området.

•Tamp pad ytterkanterna på grus med jumping jack tamper två gånger för att slutföra packningen. Ta bort utrustningen från din arbetsplats och inspektera resultatet för vågor eller oegentligheter.

•Lay i styrelsen på grus och placera nivån på trä. Markera om du vill vara säker på att bubblan i nivå mellan varumärkena anger en plan yta. Kontrollera flera ställen på pad.

•Lägg till grus till varje låg fläckar på pad. Ta bort grus från hög ställen med din rake och spade. Åter packa hela pad två gånger med både maskiner, enligt det förfarande som beskrivs ovan. Kolla grus base parketter igen. Upprepa vid behov tills basen är perfekt nivå.

Tips & varningar

  • Handskar och skyddsglasögon är obligatoriska när du använder handverktyg.
  • Hörselskydd krävs tillsammans med dina handskar och glasögon när du använder manipulerar.
  • Lyft aldrig en tamper ensam. Den extrema vikten av dessa maskiner kräver en två-person hiss att säkerställa säkerheten för inblandade och integriteten i formulären.