Hur att montera en GE trygghet nyckel skåp Pro

Att hålla alla dina nycklar på en enda nyckelring eller placera dem på olika ställen i ditt hus kan bli betungande. GE Security nyckel skåp Pro kan du placera alla dina nycklar på ett säkert ställe. Den nyckel skåp Pro fästen till din vägg och kräver en hemlig nyckel koden att öppna. Installera den nyckel skåp Pro kräver du att borra fyra hål i väggen och programmera den kod du vill använda.

Instruktioner

• Öppna batterifacket ligger på längst upp till höger i skåpet. Sätt i fyra AA-batterier enligt positiva och negativa laddningen visas i kupén. Stäng batterifacket.

•Tryck på följande nummer i ordning: "1" "2" "3", "4" och "5." Tryck på knappen cirkulär under numren och skåp dörren öppnas.

•Locate och öppna panelen små på botten i skåpet. Två förborrade skruvhålen visas på hål högst upp i skåpet.

•Tryck på skåpet mot väggen, där man vill hänga den. Markera en liten prick med en penna i varje av de fyra förborrade hålen. Ta skåpet från väggen.

•Sätt en 3/8-tums borr i din borrmaskin. Tryck mot en av blyertsmarkeringarna borr och borra ett pilot hål. Gör detta för de återstående tre hål. På grund av monteringssystem är det inte nödvändigt att hitta en stud. Om du borra i en stud, kommer du att känna mer motstånd igenom övningen.

 rad en medföljande plast vägg ankare med ett av hålen. Placera spetsen på ankaret i hålet. En gång inuti väggen, hammer ankaret. Ankaret har installerats korrekt när det är platt mot ansiktet på väggen - det bör inte sticka ut. Upprepa proceduren för de återstående tre ankarna.

•Placera skåpet mot väggen igen, på de förborrade hålen med installerade väggen ankare. Med en skruvmejsel eller en borr, säkra en skruv i varje av de fyra fästhål. Fäst en medföljande skruv locket på varje skruv, blandning skruvarna med resten av skåpet. Stäng luckan till skåp.

•Håll in knappen "1" på antalet pad för tre sekunder. Ange samma kod som du gjorde innan öppna skåp dörren, och sedan ange önskade koden. Håll "1" igen i tre sekunder för att lägga till koden. Ange din kod igen för att slutföra installationen.